Za Brožovou exmilenec nepřišel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Za Brožovou exmilenec nepřišel

Kateřina Brožová vedle svého moderátorského kolegy Maroše Kramára, kterého čeští diváci znají ze seriálu Letiště, zářila.
Kateřina Brožová vedle svého moderátorského kolegy Maroše Kramára, kterého čeští diváci znají ze seriálu Letiště, zářila. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Bývalý milenec Kateřiny Brožové (38) Boris Kollár (40) udělal za svým vztahem s herečkou tlustou čáru! Jak jinak si lze vysvětlit, že nepřišel na Československý ples, kam byl pozván a kde Brožová moderovala? „Mně by setkání s ním nevadilo. Když jsem nabídku moderování přijala, měla jsem ke Slovensku o to víc srdečnější pouto.

Ale i tak to byla pro mě čest a potěšení, že jsem takovou příjemnou akci mohla moderovat,“ svěřila se deníku Aha! Brožová, která přesto měla v publiku svého největšího fanouška! Koho? Přeci podnikatele Petera Kovarčíka (56).

Boris Kollár raději zůstal se svojí novou přítelkyní Beatou v Bratislavě, ovšem Kovarčík, se kterým Brožovou pojí divoký vztah, ji s radostí celý večer pozoroval. A na pódiu měla Brožová dalšího obdivovatele, herce Maroše Kramára a kolegu ze slovenské obdoby taneční soutěže StarDance, s nímž »československý« večer provázela.

Slavnostní večer s dvěma tisíci hosty, kde se podávaly halušky, kapustnice, vepřová kolínka nebo strapačky se zelím, potěšil také celebrity. „Jídlo je tu vynikající, pro ženu jsem naplnil dva talíře,“ hlásil s úsměvem Felix Slováček. Ten se s Dádou Patrasovou nejvíce pobavil při vystoupení Ivana Mládka.

Víc než jídlo potěšily Hanu Zagorovou bublinky šampaňského, bez kterého si zpěvačka nedokáže představit žádný večírek. Se svým manželem Štefanem Margitou, s nímž během večera vystoupila, se po čtrnáctiletém vztahu tváří stále zamilovaně. Přesto nadcházející svátek zamilovaných neslaví. „My ho prožíváme každý den,“ řekla deníku Aha! Hana Zagorová. I na Pavlovi Haberovi a topmodelce Daniele Peštové bylo vidět, že si zamilovanost stále užívají. Peštová z Habery nespustila oči a co chvíli se k němu nakláněla a špitala mu něco do ucha.

5.2.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.