Miloši, drž se! Formanův zdravotní stav je vážný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miloši, drž se! Formanův zdravotní stav je vážný!

Miloš Forman viditelně pohubl. Může za to skrývaná choroba?
Miloš Forman viditelně pohubl. Může za to skrývaná choroba? (Foto: ČTK/AP, Facebook.com, koláž Ahaonline.cz)

Nepříliš veselé zprávy přicházejí z Connecticutu. Ikona amerického, československého a vůbec světového filmu je na tom se zdravím bídně. Ne, že by slavný režisér Miloš Foman (81) v posledních letech obzvláště prospíval, ale fotografie z letošních Vánoc jeho přátele a fanoušky zděsila.

Již dlouho se pan Miloš potýká s takzvanou okulární degenerací, v jejímž důsledku postupně ztrácí zrak. V poslední době Forman přestal také navštěvovat rodnou hroudu, právě kvůli zdravotním komplikacím. Nyní se však spekuluje i o dalším možném onemocnění. Svátky sice prožil šťastně v rodinném kruhu na své americké farmě, ale podle dostupných informací režisér drasticky zhubl.


Vše napovídá, že Forman trpí nějakou vážnější chorobou, o které se nechce šířit. Důkazem budiž i jeho neúčast na nedávném ceremoniálu Sdružení amerických režisérů v Los Angeles, kde měl převzít prestižní cenu za celoživotní dílo. Musel by totiž letět přes celé Spojené státy z východního na západní pobřeží. "Nebylo mu dobře, nešlo to," komentovala situaci manželka Martina (47).



Přečtěte si
vochomurka
5. 1. 2014 • 10:21

Čítajte konečne po sebe čo píšete: Miloš Foman (81

honzina
4. 1. 2014 • 07:01

Podobně jako Kaplický (ten zaklepal brkama v den porodu - jsem asi cynik, ale to mě docela pobavilo, neměl se jít ožrat dědek plesnivej) aspoň mají prachy a děti budou zabezpečený až páprdové zaklepou brkama.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.