Věra Křesadlová: Promluvila o rozvodu s Milošem Formanem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Věra Křesadlová: Promluvila o rozvodu s Milošem Formanem!

Věra Křesadlová a Miloš Forman
Věra Křesadlová a Miloš Forman (koláž Ahaonline.cz)

Exmanželka oscarového režiséra Miloše Formana (81) se po čtyřech letech dostala opět před kameru. Zpěvačka, herečka a výtvarnice Věra Křesadlová (69) se koncem týdne objevila na novinářské projekci snímku „Martin a Venuše“. Při té příležitosti deníku Aha! přiznala informaci, kterou dlouhá léta tajila a nikdy se s ní ještě nikomu nesvěřila: „Nežiju sama, občas mám přítele.“

S Formanem, se kterým má dvojčata Matěje (48) a Petra (48), se Věra rozvedla v roce 1999. Rozvod byl prý pohodový, přesto se Křesadlová rozhodla, že už se nikdy nevdá. „A proč taky? Nechtěla jsem, neboť jsem neměla a dodnes nemám žádný důvod,“ svěřila se Věra s tím, že sama se rozhodně necítí. „Sem a tam mám přítele a to mi vyhovuje, je to ten nejlepší model,“ říká s tím, že je určitě alespoň relativně šťastná. „No jistě. Nemocná nejsem, bavím se vyráběním vitrážových Tiffanyho lamp a když přijde nějaká role, hned mi srdce poskočí,“ netají se herečka.


Naposledy si Věra zahrála v roce 2009 ve slovenském seriálu Odsouzené. „Hrála jsem v něm umírající matku a říkala jsem si, že je to můj definitivní konec. Když mě zavolali, ať si zahraju v Martinovi a Venuši, měla jsem vážně velkou radost,“ přiznává Křesadlová, která další výzvy před kameru vůbec neodmítá. „To bych byla sama proti sobě. Je to v mé výtvarničině s lampami obrovské zpestření,“ říká, ale neopomene dodat: „Zamlada jsem byla pěkná holka, chlapům jsem se líbila. Teď, když jsem se na tom plátně viděla, řekla jsem si: Jseš stará bába! No, ale s tím člověk nic neudělá,“ konstatuje Věra.

S exmanželem Formanem se téměř vůbec nevídá. „Kluci za ním jezdí, já ne. A on už do Čech nelétá, necítí se na letadlo. Nevraživost mezi námi ale rozhodně není, jsme přátelé a rodiče našich synů,“ uzavírá Věra.


1459572:gallery:true:true



Přečtěte si
carlae
30. 3. 2015 • 09:33

úžasná dáma a chytrá dáma jo a dodnes mám její střách na kalhoty - tkterý je flexibilní - je na zvonále - ale díky jejich flexibilit+ dali se z nich ušít i nármální kalhoty. Sloužil mi celé desítky let. Díky paní Křesadlová

pavucinka
5. 8. 2014 • 21:03

Tady je kult mládí, a nevím z jakých důvodů. Měli bychom se učit elegantně stárnout a ne se snažit vypadat mladě ,oblékat se jako teenageři když nám je -sát. Je to pouze trapné .Zralý věk může být půvabný, když se dodržují jistá pravidla.Ale je to náročnější než vypadat dobře za mlada ,a každý nemá dostatečný vkus.

majojo
2. 3. 2013 • 20:58

Jen tak pro pořádek, vychovala tři syny. Toho posledního ovšem nemá s Formanem, ale s jedním z dočasných přátel. Což nelze vyčítat. Ale na druhé straně, proč vytahovat mrtvoly z márnice a kostlivce ze skříně? Pro bulvár?

lipno
2. 3. 2013 • 16:21

Má cenu bavit se s někým, kdo ani nepozná, ze Lipno je rodu středního? Typický bulvární omezený (a sprostý) "diskutér"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.