Hanychová & Pospíšilová: Na kosmetice jsme pořád! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hanychová & Pospíšilová: Na kosmetice jsme pořád!

Agáta chtěla dokázat, že přestože má vlasy umělé, pečlivě se o ně stará, a hned všem přítomným předvedla za asistence Kateřiny Pospíšilové, jak si je myje.
Agáta chtěla dokázat, že přestože má vlasy umělé, pečlivě se o ně stará, a hned všem přítomným předvedla za asistence Kateřiny Pospíšilové, jak si je myje. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Být stále krásná a upravená není jen tak jednoduché. Své o tom vědí missky Agáta Hanychová (21) a Kateřina Pospíšilová (23), a proto bedlivě naslouchaly rady kosmetických a vlasových poradců v nově otevřené kosmetické sekci v kadeřnictví Hair Area v pražské Zlatnické ulici. „Na kosmetiku chodíme každý týden, v podstatě jsme na ní pořád,“ smály se krásky.

A protože jsou to dívky hravé a učenlivé, samy si hned všechny vychytávky vyzkoušely doslova na vlastním těle, tedy především na obličeji. „Na vlasech si opravdu hodně zakládám. Ale jsem natolik konzervativní, že si je ani nebarvím. Nejvíc mě potěší, když se mě lidé ptají, jakou barvu používám,“ pýřila se Kateřina Pospíšilová, která hraje v populárním »nováckém« seriálu Ordinace v růžové zahradě.

To Agáta má s kadeřníky jiné zkušenosti! „V šestnácti letech jsem si za vysvědčení pořídila trvalou a už z kadeřnictví jsem odjížděla s brekem, protože jsem vypadala jako ovce!“ prozradila Agáta oblečená v potrhaném tričku. „Tuto neobvyklou módní kreaci jsem si vyrobila sama, aby bylo vidět, jak mi ladí moje hnědá podprsenka s botami,“ svěřila se deníku Aha! se smíchem Agáta.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.