Mamča Lucie Benešová: Má toho dost a zapomíná vyzvedávat děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mamča Lucie Benešová: Má toho dost a zapomíná vyzvedávat děti!

Lucie Benešová
Lucie Benešová (Foto pro Aha! – TV Nova)

Herečka Lucie Benešová (39) má práce i dětí nad hlavu, a proto není překvapením, že ani pečlivá organizace domácnosti někdy nevyjde. A odnášejí to nejmladší potomci.

Lucie Benešová má od postavy mrchy ze seriálu Gymplu hodně daleko. Svojí rodině se věnuje naplno a spolu manželem Tomášem Matonohou (42) vychovává 4 děti. Starší Sára (14) a Lucián (16) už maminkovskou péči tolik nepotřebují, ale menšího Štěpána (7) je stále potřeba vyzvedávat z kroužků. A někdy to prostě nevyjde.

„Jednou mi volala kamarádka v půl čtvrté, kde jsem, že Štěpán čeká. Ve tři mu skončil florbal a já nikde! Přiřítila jsem se s omluvou: Štěpánku, já na tebe zapomněla! A on jen suše opáčil: To jsme všimnul…“ vzpomíná Benešová v Blesk TV Magazínu. Při tolika dětech a vytíženosti obou rodičů musí rodina šlapat jako hodinky a Lucie Benešová přišla s několika zlepšováky. „Čas si organizujeme přes nástěnku v kuchyni. První kolonky si tam vypíše manžel, kdy má čas, pak babičky, paní hlídání a nakonec já,“ dodává herečka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.