Nestárnoucí Lucie Benešová (39 let, čtyři děti): Konečně prozradila svůj recept na hubnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nestárnoucí Lucie Benešová (39 let, čtyři děti): Konečně prozradila svůj recept na hubnutí!

Lucie Benešová
Lucie Benešová (Foto pro Aha! – TV Nova)

Herečka Lucie Benešová se musí pořádně ohánět. Když zrovna není na natáčení, stará se o své čtyři děti a na sebe ji zrovna moc času nezbývá. Jak se tedy udržuje ve formě?

Její recept je zdánlivě jednoduchý. Méně času v posilovně a zdravé jídlo na talíři. „Fitko ne. Jsem neustále v pohybu a na nohou. Věděla bych, jak shodit, ale mě to stejně nebaví. Miluji jídlo. Prdím na to, nechci být žádná »vyzáblina«. Moje kamarádky si stěžují, že jsou tlusté, ale přitom pořádně něco tláskají. Když se »zabejčíte« a hlídáte se, tak to jde. Člověk nesmí být tak nenažraný. A o tom to celé je,“ vysvětluje Benešová v magazínu Sedmička.

I přes všechna předsevzetí však herečka čas od času zahřejí a potom následuje přísnější dieta. „Snažím se držet s jídlem. Ale když to jednou poruším nějakou »prasárnou«, tak se pak tři až čtyř dny hlídám a zase jím jen salátky a rybičky. Teď jím ale o polovinu jídla méně, než když jsem byla mladá, a stejně jsem pořád tlustší, než když mi bylo dvacet,“ zoufá si čtyřnásobná matka. I když hubnutí občas nejde podle plánu, radost ji dělá natáčení Gymlu. Co se stane s blonďatou mrchou? „V mojí roli se stane obrovská pecka. Nebudu tedy úplně prozrazovat, co se stane přesně, protože to ani nesmím. Ale totálně se změní charakter té ženy, protože se jí stane velká tragédie,“ popisuje herečka tajuplně. A na hraní dramatických scén má Benešová zaručený trik. „Fouknu si mentol do oka a pak se rozbrečím. Někdy se mi zadaří, že se rozbrečím i bez mentolu, ale spíš potřebuju pošoupnout,“ popisuje herečka, která se ve své roli nabrečí opravdu hodně.  



Autor:  mpa

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.