No Name chystají lavinu potomků | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

No Name chystají lavinu potomků

PRAHA – Slovenská skupina No Name včera v pražském klubu Solidní nejistota odstartovala své letošní koncertní turné a převzala double platinovou desku za své album Čím to je. A pochlubila se, že chce svět zaplavit svými potomky.

Frontman skupiny Igor Timko (25) prozradil, že lavinu miminek odstartoval loni na podzim klávesák Zoli, jemuž se narodil syn Adam. Nyní je v očekávání přítelkyně Igora Timka a další by mohli následovat. „Chceme tolik potomků, abychom měli všude plné haly,“ komentoval to s úsměvem Igor. Navíc prý koncertují už od roku 2000, takže je možné, že se mnoho dalších potomků objeví teprve časem na trasách jejich předchozích turné.Igor Timko společně se svou přítelkyní dítě plánoval.

„V srpnu jsem psal rodičům čau dědku, čau babko, právě jsme se začali snažit o děťátko. A do tří měsíců se nám to povedlo,“ prozradil Timko. A ač jeho první potomek ještě není na světě, už myslí na další. „Chtěl bych další. Mám děti rád,“ řík. Navíc je sám ze čtyř sourozenců, z nichž všichni hrají v No Name, otec je ze čtrnácti sourozenců a matka z pěti. „Takže máme 48 bratranců a sestřenic,“ dodal Timko. Koncertní turné odstartuje v březnu na Slovensku, v dubnu pak »No Name mánie« zaplaví Česko. Jako předskokana si zvolili Helenu Zeťovou a dokonce doufají, že se jim podaří vyprodat i Sazka Arénu.

Autor: Leni KABELÁČOVÁ
Foto Aha!: Martin PŘIBYL

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.