Scarlett Johansson: Nejromantičtější Popelka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Scarlett Johansson: Nejromantičtější Popelka!

Scarlett Johansson vypadá na fotce jako z pohádky.
Scarlett Johansson vypadá na fotce jako z pohádky. (: Profimedia.cz)

LOS ANGELES – „Je to přece sen každé holky mít na sobě šaty, jako měla kdysi pohádková Popelka a k tomu tak vzácnou čelenku,“ říká americká herečka Scarlett Johansson (21), která se nemohla dočkat, až vzácný klenot ozdobí její hlavu.

„Je to přece sen každé holky mít na sobě šaty, jako měla kdysi pohádková Popelka a k tomu tak vzácnou čelenku,“ říká americká herečka Scarlett Johansson (21), která se nemohla dočkat, až vzácný klenot ozdobí její hlavu.

Čelenka posetá diamanty a platinou stojí v přepočtu 7,1 milionu korun! Sérii nádherných snímků pořídila renomovaná fotografka Annie Leibovitz u příležitosti letošních oslavných akcí ve všech zábavních parcích Disneyland s názvem »Rok milionu snů«. Za pohádkové postavičky se převlékli také např. zpěvačka Beyoncé, která ztvárnila Alenku v říši divů, nebo fotbalista David Beckham, který představuje prince Phillipa z Krásky a zvířete.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.