Krausova blondýna Kateřina Hamrová: Manžel mě surově týral! Řeknu vám všechno... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krausova blondýna Kateřina Hamrová: Manžel mě surově týral! Řeknu vám všechno...

Sexy Kateřina Hamrová je obětí domácího násilí.
Sexy Kateřina Hamrová je obětí domácího násilí. (: Jakub Ludvík)

PRAHA – Krausova blondýna promluvila! Moderátorka Kateřina Hamrová (39) poprvé prozradila šokující informace o manželství s manažerem Tomáše Savky Jiřím Pokorným (34), se kterým se právě rozvádí.

Krausova blondýna promluvila! Moderátorka Kateřina Hamrová (39) poprvé prozradila šokující informace o manželství s manažerem Tomáše Savky Jiřím Pokorným (34), se kterým se právě rozvádí. Podle Hamrové ji bil a jejich malé dcery dohnal na psychiatrii!

„Trvalo mi pět let, než jsem našla odhodlání a pochopila, že to, v čem jsme s dcerami žily, není dobré držet. Po letech psychického a fyzického týraní vím, že pokračovat v mlčení a dělat jakoby nic je cesta do pekel. Jsem přesvědčená, že podobné šikanování zažívá řada žen, ale bojí se to řešit,“ vysvětlila deníku Aha! Hamrová, proč se rozhodla poprvé otevřeně promluvit o tom, že ji manžel bil. Po zpěvačce Evě Hurychové-Mošnerové (53), která se taky právě rozvádí, je Hamrová už druhou celebritou, která se rozhodla promluvit o domácím násilí, jež pocítila na vlastní kůži.

„Mám důkazy z policie i vyšetření z pohotovosti. A naše dcery Annu Marii a Marii Annu jeho chování dokonce donutilo začít navštěvovat dětského psychologa! Dlouho jsem si myslela, že na svém agresivním protějšku něco změním. Ale to byla ta největší chyba a trápení bez konce,“ dodává moderátorka, která slaví velký úspěch na Frekvenci 1 s pořadem Kraus a blondýna. V něm spolu s Janem Krausem glosují události minulých dní.

Vedle toho je Kateřina Hamrová i ředitelkou soutěže Miss Junior a minulý týden nafotila sérii odvážných fotografií s Jakubem Ludvíkem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.