Výměna manželek: Uťápnutí vesničané versus rozumbradové z města! To je mazec… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Výměna manželek: Uťápnutí vesničané versus rozumbradové z města! To je mazec…

Vypadali jako rodiče a jejich děti. A také se tak popravdě oba páry chovaly.
Vypadali jako rodiče a jejich děti. A také se tak popravdě oba páry chovaly. (TV Nova)

To je zase porce emocí. V dalším díle Výměny manželek, který Nova odvysílá už v pátek večer, se proti sobě postaví starší městská rodina plná sebevědomí, proti mladé rodině z malé vesnice. To nemůže dopadnout dobře…

Vojáčkovi

Petra Vojáčková (37) s manželem Martinem (38) a třemi dětmi žijí na sídlišti v Ústí nad Labem v bytě 3+1. Nic jim nechybí a oba Petr i Martin překypují sebevědomím. Co je tedy důvod k účasti ve Výměně? „Bude legrace!“ říká rázně Martin a Petra souhlasí.

Čechovi

Na druhé straně je Kristýna (24) a Marek (26) Čechovi a jejich dvě malé děti. Žijí ve vesnici Martinice, v pronajatém bytě 3+1, v osamocené bytovce. Ti dva jsou spolu od doby, kdy bylo Kristýně sedmnáct, v jejích devatenácti měli první dítě. Procházejí ale častými krizemi a slibují si, že to Výměna vyřeší. Marek je popravdě trochu málo průbojný…

Během výměny

Už na začátku výměna Martin nesebevědomou Kristýnu zhodnotil slovy: „Myslím si, že je to ještě kuřátko, které dospívá, ale už má bohužel dvě děti.“ A po zbytek Výměny jí neustále valil do hlavy svá moudra. Na chalupě, kam jí vzal, jí neustále kontroloval. „Se zvířatama nemám problém, ale Martin mi pořád stojí za zadkem a kontroluje mě. Mám pocit, že se ke mně občas chová jako k dítěti,“ vystihla to Kristýna.

Video se připravuje ...

To samé vlastně dělal i jeho manželka Petra v rodině v Martinicích. O 11 let mladší Marek pro ni nebyl partner a také mu to dávala pěkně sežrat. Podle ní vesnická domácnost vykazovala jeden nedostatek za druhým. „Kdybych měla v lednici tolik jídla, jako mají tady, tak nespím. Mám strach, že děti nebudou mít co jíst. Marek říká, že tady mají jogurty, salámy, ale normálně kecák. Je to lidový vypravěč,“ zhodnotila situaci rázná Petra.

Oba starší manželé zkrátka oba mladé manžele dokonale rozebrali a těžké říct, zda jim krizi ulehčili nebo prohloubili. Vrcholem bylo, když si Martin s Kristýnou dali skleničku vínu a o 14 let starší muž začal mladé ženě valit klíny do hlavy. „Myslím si, že Marka miluješ, ale nejsi s ním šťastná. Uvědomuješ si, že to může být takhle dokonce života? Nezapomeň na to, že jednou může přijít s jinou. Mám pocit, že je váš vztah takový trochu slepovaný,“ rozumoval Martin, jako by s rodinou na vesnici léta bydlel a znal je oba do detailu. A zmatená Kristýna mu dala za pravdu!

Video se připravuje ...

8 očí

„Marku, když se s tebou bavím, tak se otáčíš, odcházíš pryč. Nikdy nechceš nic řešit, proto zvedám hlas,“ otevřela Kristýna debatu při 8 očích a Marek lapal po dechu.
„Divím se, jak si na mě změnila názor. Myslel jsem, že se naše děti mají dobře. Myslíš si, že nemám rád naše děti dost? Že se o ně nestarám?“ ptal se Marek a pokračoval: „Nemáme žádné aktivity, protože jsme se odstěhovali do díry, kam si chtěla jít ty.“ Jenže lehce zmanipulovaltená Kristýna už měla jasno: „Marku, nezlob se na mě, ale já potřebuju žít!“ zopakovala to, co jí o pár dnů dříve řekl Martin.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.