Prasklo po natočení Výměny: Marek měl Kristýnu tahat za vlasy po bytovce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Prasklo po natočení Výměny: Marek měl Kristýnu tahat za vlasy po bytovce!

Marek a Kristýna Čechovi jsou po televizním rozchodu znovu spolu.
Marek a Kristýna Čechovi jsou po televizním rozchodu znovu spolu. (TV Nova)

Další Výměna manželek, kterou Nova odvysílala v pátek, přinesla příběh mladé rodiny z vesnice a zajištěné starší rodiny z města. A nedopadlo to zrovna nejlépe, mladí lidé si na konci řekli sbohem. Jak to s rodinami vypadá dnes?

Petra Vojáčková Marka nesnáší

Petra na Výměnu manželek vzpomíná nerada. „Nejtěžší pro mě byl ten byt. Nějak jsem se pak vzpamatovala a nejdůležitější pro mě byly ty děti. Celý jejich byt byl takový ponurý, byl chladný. Připadala jsem si jak v jeskyni,“ vypráví Petra.

„Myslím, že jsme se s Markem navzájem přetrpěli. Povídali jsme si dost, podle mě je Marek jednoduchej. Není to chlap, je to chlapec. Kristýnu s Markem jsme viděli od natáčení dvakrát a není to naše krevní skupina. Po osmi očích sice jeli každý po vlastní ose, ale co přijeli domů, tak ze všeho sešlo. Kristýna je podle mě člověk, který nechce nic měnit, a budou spolu pořád. A myslím si, že se nemilují. Podle mě se Kristýna Marka bojí a Marek je majetnickej, proto jsou spolu. A je pravda, že Marek Kristýnu vláčel za vlasy po té bytovce. Sáhnout na ženskou je ubohost,“ má jasno Petra.



„S manželem jsme spokojení. Recept je jednoduchý. Komunikace, kompromisy, sex. To všechno k tomu patří. Můj manžel je velkej chlap, vedle kterého se nebojím a nemám k němu jedinou výtku,“ říká Petra.

Čechovi jsou znovu spolu

Rodina Čechových se k aktuální rodinné situaci vyjádřila jen stručně. „Vrátili jsme se k sobě. Jsme šťastní,“ řekl Marek Čech.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.