Nový díl Výměny manželek: Dětská postýlka pokrytá špínou a naprosté znechucení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nový díl Výměny manželek: Dětská postýlka pokrytá špínou a naprosté znechucení!

Janu nepořádek v pražském bytě šokoval.
Janu nepořádek v pražském bytě šokoval. (TV Nova)

Už ve středu večer začíná na Nově zbrusu nová řada oblíbené reality show Výměna manželek. A hned první premiérový díl je hodně drsný. Zdravotní sestra totiž přijde do domácnosti, ve které je tolik špíny, že se bojí došlápnout na podlahu!

V první epizodě se vymění přepečlivá zdravotní sestra Jana z Bohutína a Monika z Prahy z chaotické domácnosti se třemi dětmi a tchyní za zády. Po příjezdu do nového bydliště Jana hned pochopí, že to nebude jednoduché.

„To je šílený, oni snad nemají vysavač. Je to strašný, mají tady špinavou postýlku. Já bych se propadla hanbou, takhle někoho vzít domů. Ten pokoj pro mě je úplně otřesnej,“ říká Jana. Dokonce si přivezla i své povlečení. „Asi je to urazí, ale já v tom jejich spát nebudu. Aspoň se budu trochu cítit jako doma.“ Podívejte se na video.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
goldsteinicik
24. 3. 2015 • 20:21

V bytě kde jsem doma nemusí být sterilní pořádek a není nutné mít to pořád úplně akorát...Nakonec pořádek je pro blbce S těmi exkrementy...bůh ví co to bylo...není potřeba z toho dělat drama, některé děti žijí daleko hůř...Reklama aby byla co největší sledovanost. Víc mi vadí charakter těch lidí kteří do této trapné reality šou vlezou a pak jsou z toho na švestku zvlášť ženské se v dělání scén vyžívají...

j-a-n-a
24. 3. 2015 • 11:21

Tak sociálka dělá leda tak to, že se stará o to, aby měli "opálení" spoluobčani dost dávek!!! Lidi co se přihlásí do takovéhle kašpárny odporné, ty by měli nechat vyšetřit, takový lidi to snad nemají v hlavě v pořádku!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.