Hromotluk Jafar vyzval do Duelu počůranka Nikol: Kdo se vrátil do Vily? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hromotluk Jafar vyzval do Duelu počůranka Nikol: Kdo se vrátil do Vily?

Jafar vyzval v Duelu Nikol
Jafar vyzval v Duelu Nikol (FTV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Prostorově výraznější Jafar ve Vile moc klidu neměl. Po pár dnech byl vypalcován a do Duelu si vzal křehkou Nikol. A udělal dobře, do Vily se vrací on! Nikol jede domů... 

Jafarovi (170 kg) se jednání jeho spolubydlících moc nelíbilo, ale naštěstí si to s nimi vyřídil ústně, nikoliv pěstmi.

„Moje vypalcování hned při první možnosti mě překvapilo, na jednu stranu, na druhou stranu mi přišlo lehce nefér a primárně taktické. Překvapilo mě to od dvou lidí, od jednoho ne,“ řekl při zvolení. Do Duelu pak vyzval brunetku Nikol, která se poslední dny baví tím, že laškuje s krasavcem Honzou.

„Ten člověk, o kterým mluvím, mi přijde, že umí být sice příjemný a dobře se s ním povídá, je milý a inteligentní, ale oba víme, že jsme si od začátku nesedli,“ řekl o Nikol. Ta už se z jednoho Duelu úspěšně vrátila. Tentokrát ale neuspěla. 

Jafar (Jan Filipenský) i Nikol se ve studiu chovali jako ryby ve vodě. Brunetka Nikol touží po kariéře moderátorky a chce se předvést v tom nejlepším světle. Světák Jafar má silnou základnu fanoušků a často vystupuje v různých filmech. Po minulém Duelu, kdy z Vily vypadnul Ládík, se Jafar dokonce pochlubil, že během natáčení jednoho filmu se bavil i s hollywoodským hezounkem Bradem Pittem. 

Nikol se ohlášení výsledku rozplakala, Jafar měl přirozeně velkou radost. Z výsledku nebude mít radost ani hezounek Honza, který se s Nikol sblížil. 

Autor:  mpa

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.