SuperKrach Megapárty! SuperStáři: Selhání pořadatele! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

SuperKrach Megapárty! SuperStáři: Selhání pořadatele!

Šestici SuperStárů tentokrát jejich koncert nevyšel a pro nezájem či špatnou propagaci musel být zrušen!
Šestici SuperStárů tentokrát jejich koncert nevyšel a pro nezájem či špatnou propagaci musel být zrušen! (Aha!: Marek Pátek)

RAHA – Pořádná smůla! Přesně to se přilepilo na šestici SuperStárů Zbyňka Drdu, Davida Spilku, Leonu Černou, Martina Ševčíka, Soňu Pavelkovou a Báru Zemanovou, když kývli na nabídku vystupovat na takzvané SuperStar Megapárty!

Pořádná smůla! Přesně to se přilepilo na šestici SuperStárů Zbyňka Drdu, Davida Spilku, Leonu Černou, Martina Ševčíka, Soňu Pavelkovou a Báru Zemanovou, když kývli na nabídku vystupovat na takzvané SuperStar Megapárty! Pořadatelská agentura Naspa totiž poslední dva koncerty v Brně a v Praze zrušila pro nezájem návštěvníků jen den poté, co zaznamenali neúspěch v Hradci Králové, kam přišlo pouhých pět stovek lidí. Ale muselo to tak skončit?

„Finanční závazky samozřejmě všem vyplatíme,“ tvrdí Jan Nejedlý z pořadatelské agentury. Jenže o finanční závazky zase až tak nejde. K pláči je spíš naprostá neprofesionalita organizátorů. „Jako organizátorka velkých koncertů si myslím, že propagační kampaň byla naprosto nedostatečná,“ tvrdí například manažerka Zbyňka Drdy Dana Skálová. Podle ní je důkazem špatné propagace fakt, že na první koncert přišlo do arény, která má kapacitu pět tisíc lidí jen pětistovka fanoušků.

Nedostatečná kampaň však, zdá se, nebyla jediným problémem. Ještě den poté, co rozhodnutí zrušit koncerty padlo, totiž nikdo z pořadatelů nebyl schopný informovat účinkující! „Nic o tom zatím nevím,“ řekla deníku Aha! třeba překvapená Soňa Pavelková. Ve smlouvě navíc bylo, že agentura nebude vydělávat na interpretech jinak, než je uvedeno. Přesto se však v Hradci prodávaly plakáty s podobiznami všech soutěžících, což je jasné porušení smlouvy. A že koncert nejde udělat jinak?! To je hloupost! „David Spilka měl nedávno koncert v Dubňanech u Brna, na který přišlo okolo sedmi stovek lidí. Jenže vstupenky nebyly tak předražené, cena se pohybovala okolo stokoruny,“ řekl nám Spilkův manažer Josef Zapletal. Na Megapárty jste se přitom mohli dostat, pouze pokud jste z peněženky vytáhli tři sta až šest set korun. Popřejme pro příště SuperStárům lepšího pořadatele!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.