Brejchová už nikoho nemá: Žilková i Zawadská ji podrazily v nejtěžších chvílích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Brejchová už nikoho nemá: Žilková i Zawadská ji podrazily v nejtěžších chvílích!

Nejlepší kamarádky se od Brejchové odvrátily.
Nejlepší kamarádky se od Brejchové odvrátily. (Foto: Aha! - Marek Pátek, Jiří Černohorský, Dan Černovský, koláž Ahaonline.cz)

Trápení Hany Brejchové (66) nemá konce. Je to jen dva roky, co jí zemřel milovaný manžel, sestra Jana (73) v nemocnici bojuje o život a do toho se od ní po požáru v jejím bytě odvrátily i nejlepší kamarádky.

Hana opravdu nemá podzim života radostný. Zjistila totiž, že ji na stará kolena opustili všichni, kteří ji dříve měli rádi. Zůstala tak sama jako kůl v plotě. Nové přátelé se jí nepodařilo nalézt ani v domě s pečovatelskou službou v Buštěhradě. Nejcíce však bolí "zrada" od bývalých nejlepších kamarádek.



"Měla jsem hodně kamarádek, ale poté, co mi vyhořel byt mi ani jedna nezavolala, natož aby mě navštívila," postěžovala si v Blesku a zároveň odhalila totožnost těch nejhorších: "Měla jsem velké přátelství s Veronikou Žilkovou nebo Valérií Zawadskou, obě se na mě vykašlaly. Jsem z toho smutná, ale život jde dál."



Přečtěte si
az007
15. 10. 2013 • 10:18

Zilkova nemuze nikoho prekvapit svym chovanim a charakterem. Od ni se neda cekat vubec nic, jen kdyz se ji za to dobre zaplati

pelagie
14. 10. 2013 • 17:54

Bože to jsou kecy, když se odvrátily " její" kamarádky" ....pokud je známo má přece děti, které by se mají starat ... a o tom posledním manželství, škoda mluvit , partnera si narazila právě v domově důchodců,. kdy byla finančně na mizině a on jí poskytl zázemí a dnes má po něm penzi... není všechno tak jak píšete

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.