VyVolená Romana svými úlety ničí dceru: Ve škole ji spolužáci deptají a pomáhat musel psycholog! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

VyVolená Romana svými úlety ničí dceru: Ve škole ji spolužáci deptají a pomáhat musel psycholog!

Nikola musí snášet útoky spolužáků kvůli chování své maminky.
Nikola musí snášet útoky spolužáků kvůli chování své maminky. (Foto: TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

O tom, že děti dokážou být velmi kruté, se v těchto dnech přesvědčuje Nikola, dvanáctiletá dcera VyVolené Romany. Korpulentní soutěžící ve vile pije jako o život, obnažuje se jako na běžícím pásu a co chvíli vede oplzlé řeči. A spolužáci Nikoly to všechno sledují. Ráno pak čeká ve třídě nebohou dívku doslova peklo!

Není divu, že kvůli tomu, co Romana ve vile vyvádí, musela Nikola k psychologovi. Zvládat tlak okolí a ještě vidět vlastní matku v takových pozicích, je pro psychiku dospívajícího člověka velmi složité a hodně nebezpečné. Nikola sice v přímém přenosu řekla, že se za maminku nestydí, ale to bylo ve chvíli, kdy Romanino chování ještě nenabralo pořádné obrátky. Teď mimo jiné pouští do světa takové hlášky, jako že potřebuje od chlapa pořádně znásilnit, aby se „udělala“. Nic proti odlišným choutkám v sexu, ale Romana už si zřejmě přestala uvědomovat, že vše sledují na internetu a v televizi také děti a spolužáci její dcery.

Psycholog, respektive metodik chování, už musel zasahovat i ve třídě, kam Nikol chodí. „Metodik prevence a třídní učitelka apelovali na děti, aby na dění v televizi nepoukazovali. Třídní sama pak také sama vedla s Nikolkou rozhovor a nabídla jí další pomoc,“ řekla Blesku psycholožka gymnázia, které Nikola navštěvuje.

Uvědomuje si Romana, že své dceři na dálku tolik ubližuje? Podle psychologů nejspíš ne. Soutěžící ve vile pomalu ztrácí kontakt s realitou a žijí v podivné bublině nové reality, kterou si vytvořili. Až tato bublina praskne po odchodu ze soutěže, mohou mít podle odborníků problém přijmout svůj starý život. Nikola si tedy s maminkou nejspíš ještě užije.



Autor:  ph

Přečtěte si
riseblaznu
10. 10. 2013 • 14:27

Tady jsou všeobecně hodně volné mravy, a nejen v této době, to už bývalo. V cizině poiklládali češku v minsukni za prostitutku. Také se domnívali,že půjde za limonádu, jako třeba někdy v Praze. Oni to tak většinou jinde nemají., V cizině jsou prostitutky, které si dají většinou docela dobře zaplatit a poznají se už podle oblečení. A pakslušné ženy, které nejdou po prvním posezení někde u limonády do postele. Toto si cizáci vysvětlují tak, že ta dáma jde s nimi za tu limonádu. Těší se tedy tomu, jak jsou češky levné a zábavné. Snad proto tady také ten Martuccci rád pobýval. Kdo může za tu pověst a čí je to chyba? Ty ve vile nevybočují až tak moc z řady, ale nevím pročse fakticky takové chování reklamuje, včetně homosexuality.

tondapraha
10. 10. 2013 • 08:16

Ze se ta ženská nestydí?Co tam předvádí je hnus.Machna,která nemá vkus a v přímém přenusu,tyranizuje psychiku své dcery.Nedivím se že má holka ve škole,problémy.Ta pavlačová žena se bude divit,až vypadne co napáchala.

egyptanka
8. 10. 2013 • 13:24

No a my s radostí vykopneme Romanu z Vyvolených,až se dostane do duelu a zabijeme dvě mouchy jednou ranou. My se nebudeme muset koukat na šílenou soutěžící a holka na svou sprostou mámu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.