NeVyvolený Pepa kolem sebe kope a nadává na diváky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

NeVyvolený Pepa kolem sebe kope a nadává na diváky!

Pepa neunesl prohru. Už se viděl zpátky ve vile.
Pepa neunesl prohru. Už se viděl zpátky ve vile.  (Foto: TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Páteční duel dopadla jasně. Zlatokopka s podivnou minulostí Eva Feureiselová drtivě porazila nezaměstnaného Pepu. Ten teď naštvaně kritizuje nejen jí, ale i rozhodnutí diváků.

Pepa Vosmík nečekal, že by mu rádoby celebrita Eva dělala jakékoliv problémy a už se viděl zpátky ve Vile. Místo toho dští oheň a síru na všechny strany. „Zklamání, velké zklamání a na jednu stranu i velká na*ranost. Nechápu, jak takovouhle nemastnou a nemastnou ženskou, která nic nedělá, leží, sedí, povídá si s Vladečkem a nic. Klobouk dolů před divákama,“ říká neVyvolený Pepa na TV Blesk a dodává, že Evě mohla u hlasujících pomoci právě publicita okolo její údajné kriminální minulosti.

A není divu, že se Pepovi moc nechtělo z Vily. Nemá totiž kam jít. „Jsem bez práce, bez bydlení. Moje priorita je najít si práci a nejlépe i dvě, abych se postavil co nejdříve na nohy,“ říká. Tvrdí, že svoji původní práci i byt opustil kvůli účasti v této reality show. „Teď všechno od začátku. Za každou nabídku budu rád,“ uzavírá.

Přečtěte si
riseblaznu
10. 10. 2013 • 14:33

naši právníci jsou kapitola sam apro sebe. Asi jsi ještě neměl / neměla / tu čest.Podrazí tě s úsmešvem. jsou na ruku druhé straně a zjednodušují práci soudci. Mají své scénáře a když je ještě neznáš, tak naletíš.

riseblaznu
10. 10. 2013 • 14:31

Vyhrála proto, že dává najevo city a to, že se bojí vypadnutí. On se svým ironickým úsměvem nemohl mít proti ní šanci. Tipuji jako výherce Vladka, Evu nebo ládíka. Pokud to není inscenace za úplatu.

jity
7. 10. 2013 • 17:50

Ty Matěji já to myslela ironicky, to by mi nenapadlo, že to někdo nepochopí. Je to zkrátka hnusná uječená blbka. Vždyť ji to tam ten Pepa řekl, proč se nepodívala na katastr, aby věděla jak ty autobazary na tom jsou a nebylo schopná mu na to odpovědět, jen ječela a bulila.

anonym40
7. 10. 2013 • 15:18

proč tak silná slova? proč hned grázl a nafoukanec? že říkal pravdu, nebo své názory?nemám pocit, že by se choval jak hovado... pokud si pamatuju, holky ve vile říkaly, že se choval k nim hezky, pochopitelně až na Evu, té řekl, co si myslí i další normálně zdraví schopní uvažující lidi - proč si nezaplatí raději právníka? hlavně že musí mít nové vlasy apod...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.