VyVolený Ládík šokoval genitální exhibicí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

VyVolený Ládík šokoval genitální exhibicí

Ládík se odvázal až moc.
Ládík se odvázal až moc. (Foto: TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Účastníci VyVolených jakoby cítili trapnost svého konání a snaží se zaujmout za každou cenu. Pochopil to zřejmě i nenápadný popleta Ládík, když Rozlučkovou party před dnešním duelem pojal lehce zvrhle. Otrlejší povahy se měly na co dívat.

Nejdřív se mladík posilnil alkoholem, aby k sobě následně konečně obrátil pozornost diváků online kamer. A jak už bývá u Vyvolených zvykem – ne zrovna nejelegantnějším způsobem. Nejprve popřel svou sexuální orientaci při vášnivém líbání s několika ženami. Volba padla na Lucku, lesbičku Pavlínu a s odhodláním se vrhal i po Nikol, která jeho náhlý zájem ve své střízlivosti neopětovala a se smíchem ho odstrkovala.


Nakonec padly veškeré zábrany. Láďa evidentně pochopil, že aby mohl ve vile zůstat, musí být pro diváky zajímavý. Svlékl se do naha a při podivném striptýzu ukázal všem, kdo byli ochotni se zrovna dívat (a v podstatě i těm, kteří ochotni nebyli) ze všech stran své genitálie. Láďa se z nesmělého introverta postupně mění v divoké zvíře. Motivace penězi je zřejmě silnější, než otázka vlastní důstojnosti. Nakonec to není to nejhorší, co se kdy ve vile VyVolených stalo, když si vzpomeneme například na Nikol a její urinální exces vedle postele. Ládík je již jednou ve Vile a jako všichni ostatní se  všemi prostředky snaží si toto místo udržet. Otázkou zůstává, zdali je jeho penis přesně tím, co diváci chtěli vidět.



Autor:  bp,moc

Přečtěte si
marie60
4. 10. 2013 • 20:11

..asi ucvrkávalo víc lidí.

marie60
4. 10. 2013 • 20:08

Doufám, že ho po VYVALENÝCH rodiče nevykopnou z domu a nebude muset bydlet v autě jak ta rozhod´nožka Zdena.Říká, že je gay a přitom by klidně vlezl na Lucku..ach jo. ..a tohle chce být učitelem ? Učitel by měl mít vyjadřovací schopnosti a ne jak on ,než z něho něco souvislého vyleze, tak uplyne velká doba.

babatomanija
4. 10. 2013 • 18:28

A je divné, že už Thomas není infekční,. I když bere antibiotika, tak když má boláky s obsahem virů, měl by být v izolaci. Jsou tam všechno takový podlidi. Na druhou stranu je to vzorek společnosti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.