Smutek v Počátkách: Postráneckého uložili do rakve! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Smutek v Počátkách: Postráneckého uložili do rakve!

Václav Postránecký musel chtě nechtě do rakve, aby zachránil Počátky.
Václav Postránecký musel chtě nechtě do rakve, aby zachránil Počátky. (Foto TV Nova, ara)

Když chce herec utéct ze seriálu nebo se znelíbí tvůrcům, nechají jeho postavu většinou umřít. V Doktorech z Počátků se ocitl v rakvi Václav Postránecký (70). Znamená to, že diváci přijdou o oblíbeného doktora Panenku?

Obyvatelé seriálových Počátků si pěkně zavařili. Podvodem získali v soutěži obcí milion a teď mají nahnáno, protože komise přijede předat šek s výhrou osobně. Počátky tedy musejí sehrát další divadlo, aby ukázaly, že jejich vesnice je opravdu tou nejtradičnější. A nenapadne je nic jiného než zinscenovat velký venkovský funus. Jenže chybí nebožtík!


Do rakve si nakonec lehne sám doktor Panenka v podání Václava Postráneckého. „Během celého natáčení se dobře bavil a vtipkoval. Vůbec mu to nepřišlo morbidní,“ prozradil deníku Aha! zdroj z televizního štábu.
Přitom ve skutečnosti má Postránecký pohřbů plné zuby. Jako bývalý prezident Herecké asociace šel dát poslední sbohem všem svým zesnulým kolegům. Na funusech byl pomalu víc než na place nebo na jevišti. A teď ho v seriálu narvali zaživa do »penálu«!
Jak bude celý pohřeb probíhat? To uvidíte na Nově už v neděli večer!

Morbidní rekvizita frčí

Klip skupiny Anarchuz
Do rakve ulehl fotbalový manažer Marek Vít (42) kvůli natáčení hudebního klipu skupiny Anarchuz. Nedělalo mu to problém.
Modelka Hana Mašlíková (31) přezdívaná Mašle se v témže klipu do rakve teprve chystala. Podle scénáře si napřed měla hodit »mašli«, tedy oběsit se!

Trilogie Hořící keř
Herec Igor Bareš (47) točil na své loňské narozeniny Hořící keř. Ocitl se v Mělníku v krematoriu, kde byl Jan Palach, o němž trilogie pojednává, skutečně zpopelněn.

Pohádka Šťastný smolař
Rakev, ve které se neumírá, si v loňské vánoční pohádce Jiřího Stracha (39) vyzkoušela herečka Jiřina Bohdalová (82). Natáčelo se na moravském hradě Pernštejn.

Seriál Neviditelní
Svačinka v rakvi. Herec Jiří Langmajer (47) se při natáčení nového seriálu ČT klidně posilňoval. Hraje vodníka, který se měl utopit, ale nevyšlo to.

Rekordman Karel Heřmánek
Rakev jako originální přepravní prostředek využil Karel Heřmánek (65) hned ve dvou filmech. Ve Smrti krásných srnců...
...a ve Fešáku Hubertovi.

Film Spalovač mrtvol
Rudolf Hrušínský (†73) ve své nejslavnější filmové roli přemlouvá Jiřího Menzela (75), aby si vyzkoušel, jak je rakev pohodlná.

Divadlo Moje hra
Jiří Bartoška na scéně Divadla Kalich v inscenaci Moje hra. Roli přijal pod slibem, že celé představení proleží v rakvi a bude v ní moci kouřit.





Přečtěte si
lyznik008
27. 9. 2013 • 18:41

Uložit k ledu by měli celý tento výtvor chorobných mozků a herců zlatokopů

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.