Zakázaný koncert Bartošové: Iveta přestala mluvit s fanoušky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zakázaný koncert Bartošové: Iveta přestala mluvit s fanoušky!

Video se připravuje ...

Džambulka je odvážné děvče, a tak pro své fanoušky chystá obrovské překvapení. I přes zákaz svého dvorního ošetřovatele a felčara z plzeňských lesů Jana Saavedry (57) zřejmě neustála existenční tlaky a rozhodla se oblažit publikum prvním vystoupením po anabázi s vymyšleným únosem do Itálie. Jinak ale, jakoby se po Ivetě Bartošové (47) slehla zem.

Zazpívá Iveta, nebo se zhroutí?

Zatímco si její údajný únosce Zdeněk Macura (39) užívá zájmu médií po nezdařeném vystoupení v talk show Jana Krause a trapné přednášce o týraných ženách ve vile VyVolených, na diskotéce ve Vlašimi se schyluje k ostře sledovanému vystoupení bývalé zpěvačky. Je kolem něho však více otazníků, než by se mohlo zdát. Nakonec by to nebylo první vystoupení, které by na poslední chvíli odřekla.

Distancoval se od Bartošové její fan club?

V první řadě ze sociální sítě Facebook zmizel profil oficiálního fan clubu Džambule, který byl v posledních měsících jedinou hlásnou troubou choré umělkyně. To napovídá, že se Iveta opět odstřihává od svých nejvěrnějších. Možná se něco znelíbilo manažerovi a sekuriťákovi Josefu Rychtářovi (55). Dá se tak předpokládat, že v den D, tedy v pátek 27.9. možná ani žádný koncert nebude, protože se Ivetě udělá zle, případně ji záhadně srazí z kola její fenka Gejša.



Přečtěte si
illis
24. 9. 2013 • 20:24

Gejša ji nesrazí, na srážení k zemi je jiný machr, vlastně už novomanžel Pepa .

janapi
24. 9. 2013 • 11:54

Dle Blesku nastal dnes den D-má se vdávat /ženit za paraháče!

lamis
24. 9. 2013 • 11:39

tak v tom uz se nevyznam ,tak uz jsou 2 to bude mazec tak budou krouzit vsichni jestli to rychta vubec uhlida zrjeme potrebuji nutne penize svadba ta neco stoji tak tam bude muset neco ze sebe vyzdimat uboha holka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.