Zdrcená Iveta Džambulka Bartošová: Dostala zákaz zpěvu na 3 roky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zdrcená Iveta Džambulka Bartošová: Dostala zákaz zpěvu na 3 roky!

Uživí se Iveta sama?
Uživí se Iveta sama? (archiv Blesku)

Jestli to Iveta Bartošová (47) myslí s léčením alkoholismu vážně, čeká jí další rána. Musí skoncovat s kariérou cirkusové disco královny, a to na hodně dlouho. Naordinoval jí to odborný poradce, čaroděj a felčar v jedné osobě, Jan Saavedra (57). Kdyby se Ivetě zadařilo a závislosti se zbavila, dočkáme se comebacku možná až na hranici důchodového věku.

Na mikrofon zapomeň

Léčitelská autorita z plzeňských lesů uvedla rizikovou pacientku před fatální životní změnu s tím, že zpívat nesmí. „Ivetu jsem prostě postavil před hotovou věc. A zdá se, že to pochopila," uvedl pro Blesk Saavedra. Jako první na veřejnosti potvrdil, že Iveta na pódium nepatří. Přesto fanouškům zůstává kapka naděje.  Na hudební kariéru musí taškářka alespoň dočasně zapomenout a léčitel potvrzuje, že to zabere nejméně tři roky. Návrat však v teoretické rovině možný je. „Musí si vyčistit organismus a abstinovat už jednou provždy. A tohle jestli dokáže se nepozná hned. I ty tři roky jsou málo," komentuje situaci moudrý mastičkář.



Ale co bude Iveta jíst?

Pro začátek by to vypadalo s nápravou života Džambulky slibně. Vězí v tom nicméně jedno velké "ALE". V současně zoufalé finanční situaci se v Uhříněvsi neobejdou bez příjmu. Otázkou je, zda má nová sponzorka Ivety dostatek peněz na dlouholetou podporu oblíbené zpěvačky. Na Pepu Rychtáře (55) se moc spoléhat nedá, stále ani není jisté, jestli neskončí za mřížemi. Dělá pro to celkem dost. Otázku obživy vidí Saavedra spíš pozitivně: „Od toho má Iveta svého Pepu, a hlavně svou sponzorku." Bude to stačit? No uvidíme...



Přečtěte si
hejhej
30. 8. 2013 • 20:02

Podle šarlatána má bývalá pěnice zapomenout na mikrofón .Vždyť ho vůbec už několik let nepotřebuje, stejně "zpívala" na kapříka a vypnutý mikrofon držela v ruce, jenom vypadlo, že zpívá, aby klamala diváky, pokud jí její podvod vůbec někdo věřil.

rezka61
30. 8. 2013 • 16:01

No tak ja bych rekla, ze Iveta uz davno zpivat neumi, jeji kariera uz davno pohasla, takze to je clanek o nicem - ze, pani redaktori?????????

dannaa
30. 8. 2013 • 05:30

Léčitel dal vlastně dohromady článek s diskuzi čtenářů.Není tam nic ,co by čtenáři nenapsali a to mnohem a mnohem dříve.

janapi
29. 8. 2013 • 20:27

Tak to je léčitel na "baterky"; čaroděj -ani náhodou dobroděj; a odborný poradce? Kdokoliv se pohybuje trochu kolem muziky, tak vám řekne-že je nutno pravidelně cvičit hlasivky. Ivetu jsme neslyšeli cca 3 roky živě zazpívat-a pokud další 3 roky nebude zpívat či alespoň cvičit-může na tuto kariéru klidně ihned zapomenout. Dalším faktem je-že I.B.-si velmi oblíbila zaměňovat playback za živý přenos!

ivkanatka
29. 8. 2013 • 16:57

Novomanžel !!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.