Trávníček v slzách: Smrt maminky! A divadlo před krachem... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Trávníček v slzách: Smrt maminky! A divadlo před krachem...

Pavel Trávníček
Pavel Trávníček

PRAHA – Smrt v rodině, zármutek a velké finanční problémy! Tím se teď trápí bývalý představitel televizních princů Pavel Trávníček (57), kterému minulý týden zemřela jeho milovaná maminka Anna (†82).

Smrt v rodině, zármutek a velké finanční problémy! Tím se teď trápí bývalý představitel televizních princů Pavel Trávníček (57), kterému minulý týden zemřela jeho milovaná maminka Anna (†82). „Dožila se krásného a vysokého věku. Jsem rád, že jsem se s ní mohl rozloučit, protože jsem byl chvíli před tím, než skonala, za ní v nemocnici. Je těžké o tom mluvit,“ dodává zkroušený Pavel s tím, že maminka byla vážně nemocná už od začátku loňského prosince.

A na co Anna Trávníčková, bývalá učitelka hudby, zemřela? „Tělo už v pozdním věku nefunguje tak, jak má, takže se dá říct, že zemřela stářím,“ říká utrápený Trávníček, kterého tato událost velmi zasáhla. Zdroje z nemocnice jen upřesňují, že jeho matka zemřela na plicní embolii. „Je těžké se s tím smířit, ale to je život,“ uzavírá toto citlivé téma zdrcený Pavel. Smrt matky ale není jedinou hercovou starostí. Na povrch se dostaly i zprávy o krachu jeho Divadla Illusion, kam mu prý nechodí skoro žádní diváci. Trávníček si proto musí své herce a kulisy platit úplně sám. „Vždycky, když něco nového rozjíždíte, tak to není úplně jednoduché. Ale myslím, že je to jen otázka času, kdy se začneme těšit z divácké přízně,“ svěřil se deníku Aha! Trávníček s tím, že situaci divadla nevidí tak černě. Nicméně divadla se obecně potýkají s nedostatkem financí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.