Rozvedená Vilma Cibulková: Chytla jsem nový vánek... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rozvedená Vilma Cibulková: Chytla jsem nový vánek...

Vilma Cibulková jako nová hvězda seriálu Ulice
Vilma Cibulková jako nová hvězda seriálu Ulice (Foto pro Aha! – TV Nova)

Herečka Vilma Cibulková () ještě nedávno tvrdila, že není přítelem televize a seriál Ulice, ve kterém nově hraje, nikdy nesledovala. Nakonec je však z role nadšena a díky natáčení zapomíná na osobní problémy.

Vilma Cibulková se dlouho věnovala pouze divadlu a před televizními kamerami se neobjevovala. To se ale tento rok změnilo a herečka uznala, že ji se takovéhle práci docela stýskalo.

„Zjišťuji, jak mi pobyt mezi novými tvářemi chyběl. V neposlední řadě mě těší, že jsem se díky autorům narodila do báječné rodiny, je to radost hrát vedle Hanky Maciuchové, vedle Míši Badinkové a Martina Hoffmana a dovádět s malou Adélkou. Nabírám s nimi nového vánku,“ říká herečka, která se objeví v roli Ivany Drápalové, matky Lenky (Michaela Badinková), a do života celé rodiny Hejlových vnese pořádný zmatek. Po letech v divadle se musí přizpůsobit svižnějšímu natáčecímu tempu, ale to jí nevadí. „Nejdéle mi trvalo, a ještě chvíli potrvá, zvyknout si na střídání režisérů. Druhá, obtížnější fáze, byla naučit se opět učit. Dodnes se obdivuji té energii a vytrvalosti svých kolegů, jak před kamerou, tak i za ní. Jde o nasazení, se kterým jsem se dosud nesetkala. Já občas ještě, jako ve škole, vyrušuju a zdržuju, často zlobím improvizací,“ popsala nová hvězda Ulice svůj způsob práce před kamerou. A jak popisuje svoji novou roli? „U Ivany mě baví způsob, jakým miluje život. Je přímá, živočišná a snaží se být rovná. Až dojemně na mě působí její naivita a nadšení, tzv. normální člověk by jí do toho jejího úsměvu nejraději »šlápl«, ale omluvitelná je skutečnost, že ji stojí nemalé úsilí nenechat na sobě znát své velké pochybnosti a životní smůlu,“ uzavírá herečka.



Přečtěte si
dominikads
26. 9. 2013 • 14:51

Na svůj věk moc hezká ženská,,,,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.