Robert (58) křižuje už 40 let ulice s inzerátem na krku: Marně hledá lásku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Robert (58) křižuje už 40 let ulice s inzerátem na krku: Marně hledá lásku!

Robert už 40 let chodí ulicemi a stále hledá tu pravou.
Robert už 40 let chodí ulicemi a stále hledá tu pravou. (Profimedia.cz)

Hlavně se nevzdat! Takové krédo razí nezaměstnaný Američan Robert Darling (58), který už 40 let hledá lásku! Touží po bohaté ženě a s billboardem, na němž má seznam dalších informací o sobě, brázdí ulice New Yorku v naději, že ji najde.

Osamělý Američan se snaží zvýšit své šance tím, že vystupuje pod pseudonymem Darling (Miláček), ani to mu ale zatím nepomohlo. Na internetu se seznamovat nechce, proto volí osobní kontakt. To pro něj znamená, že dvakrát týdně cestuje z rodného New Jersey do New Yorku, aby si tam našel tu pravou. A aby potkal skutečně movitou ženu, pohybuje se zejména poblíž finanční čtvrti Wall Street, kde je americká burza, či v centru, kde žijí boháči.


„Jsem inteligentní, až přímo geniální, zároveň jsem také skvělý vyprávěč,“ fandí si Američan. A i když mu sebevědomí rozhodně nechybí, spřízněnou duši doposud nenašel. „Se ženami jsem to nikdy moc neuměl. Teď sice podle některých zacházím do extrému, ale věřím, že to pomůže. Jsem velmi trpělivý, nikdy se nevzdám. Je to jen otázka času, cítím totiž, že úspěch je už za dveřmi,“ doufá Robert.

Přečtěte si
pelagie
3. 9. 2013 • 08:52

Koho zajímá zpráva, že nějaký pošahaný vošoust z Ameriky hledá ženskou... k čemu takové články ????

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.