Před smrtí podala manželovi inzerát: Hledala za sebe náhradu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Před smrtí podala manželovi inzerát: Hledala za sebe náhradu!

Amy měla nevyléčitelnou formu rakoviny.
Amy měla nevyléčitelnou formu rakoviny. (Foto: ČTK, Facebook)

Celý život psala Amy Krouse Rosenthal (†51) knížky pro děti, svět si ale stejně nejvíc bude pamatovat její poslední dílo... Umírající spisovatelka podala svému muži seznamovací inzerát, aby si za ni našel náhradu!

Před sebou měla posledních pár dní života a dobře to věděla. Co bylo jejím posledním přáním? Aby byl její manžel Jason (52) šťastný i v době, až ho navždy opustí! „Napřed základní informace: měří 178 cm, váží 72,5 kilo, má prošedivělé vlasy a oříškově hnědé oči,“ zahájila Amy inzerát, kterým svému manželovi chtěla zajistit, že o něj po její smrti bude dobře postaráno.

Kdo by měl vědět lépe, jakou ženu Jason potřebuje, než ta, se kterou byl 26 let šťastný? „Rád se obléká elegantně – až tak elegantně, že si jeho synové tajně půjčují jeho oblečení! Hrozně rád nosí veselé ponožky,“ pokračovala v popisu svého muže spisovatelka, které před dvěma lety diagnostikovali rakovinu vaječníků bez naděje na vyléčení.

„Rád cestuje, chodí do fitka a maluje. S domácími pracemi ochotně pomáhá a svou ženu rád překvapuje maličkostmi,“ vychvaluje Amy Jasona v inzerátu, který zveřejnila v novinách pod názvem »Možná si vezmete mého manžela«. Deset dní nato Amy rakovině podlehla a teď bude z nebe tiše pozorovat, jestli byl její inzerát úspěšný...

Najde vdovec díky inzerátu životní lásku?

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.