To je ale překvapení: Petr Rychlý bude dědečkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

To je ale překvapení: Petr Rychlý bude dědečkem!

Petr Rychlý se seriálovým synem
Petr Rychlý se seriálovým synem ( Foto pro Aha! – TV Nova)

Kámen na kameni nezůstane v Ordinaci v růžové zahradě 2. Rozchody, nové lásky, ale i nášup intrik, který vaše oblíbené hrdiny dokáže srazit na kolena. Až na dno si už brzy sáhne herečka Bára Štěpánová (53) a její Babeta. Ta prožije zklamání z falešného přátelství i ztrátu milované práce. A nebude jediná, komu nové osudy v kamenické nemocnici přidělají vrásky na čele.

Plnou hlavu starostí bude mít i Petr Rychlý (48) alias Čestmír Mázl. Stane se dědečkem, ale radost z toho mít rozhodně nebude. Do prekérní situace se dostane Lukáš Hejlík (33) alias doktor Jáchym Kalina. Bezhlavě se zamiluje do snoubenky svého pacienta v umělém spánku. Na lepší časy se ale konečně blýskne Daně Morávkové (42), hlavu jí už brzy zamotá slovenský Casanova Maroš Kramár (54). Jeho neodolatelný doktor Varga udělá všechno pro to, aby dobyl srdce Zdeny Suché.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.