Hvězda Doktorů z Počátků Martin Stránský: Přítelkyně mu doma dělá dusno. Víme proč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hvězda Doktorů z Počátků Martin Stránský: Přítelkyně mu doma dělá dusno. Víme proč!

Kvůli seriálům z lékařského prostředí si to u skutečných doktorů pěkně zavařil.
Kvůli seriálům z lékařského prostředí si to u skutečných doktorů pěkně zavařil. (Foto Aha! – Daniel Černovský, Facebook, ara)

Týden co týden přikurtuje k obrazovkám miliony divaček. Ženy ho milují, muži mu závidí uhrančivý hlas a dabingová studia se o něho přetahují. Herec Martin Stránský (43) je na roztrhání, zato doma má dusno. Ta, která je jeho srdci nejbližší, má ale smůlu, divačky jsou přednější.

Těžké pořízení s Martinem má jeho přítelkyně a právnička Martina. Na rozdíl od jeho bývalé partnerky, herečky Báry Munzarové (41), nemá pro herecké povolání takové pochopení.

„S Bárou to bylo jednodušší v tom, že byla z oboru a měla větší pochopení pro problémy, které naše povolání přináší,“ přiznává Stránský s tím, že je ale mnohem radši, že jeho současná partnerka není z branže. „Alespoň s ní můžu na chvíli z herectví vypadnout,“ vysvětluje. Současně ale přiznává, že doma to teď rozhodně nemá růžové. „Je tam střídavě oblačno. Má to se mnou těžké, já vím. Za celé prázdniny jsem pro nás ukradl jenom jeden týden a pár víkendů,“ přiznal bez okolků.

Přitom ještě před pár měsíci měl na léto velké plány. „Koupil jsem chaloupku a chtěli jsme na ní trávit celé prázdniny, ale najednou do toho vlítly Počátky, takže Martina je pochopitelně »naprčená«, že spolu nebudeme,“ přiznává Stránský, který by se pro práci rozkrájel. Jeho přítelkyně aby měla svatozář! „Sice brblá, ale mou práci respektuje,“ dodává herec.

Doktoři ho nenávidí!
Divačky charismatického Otu Kováře z Doktorů z Počátků, nebo také českého Dr. House, milují, ale doktoři ho nenávidí. Takové vyšetření u lékaře se prý neobejde bez nepříjemností. „Doktoři na mě kašlou. Říkají, že jim kazím řemeslo, protože prý v těch seriálech hrozně lžeme,“ směje se Martin Stránský.



Přečtěte si
pelagie
31. 8. 2013 • 12:19

Bodejť by doktoři nebrblali, už jste se někdy v reálu setkali s takovými televizními lékaři, kteří jsou k nemocným lidem tak vstřícní, chápající a podporující jejich osobní život a přátelští?? já tedy ne a pak se tedy nedivme, když jim to kazí , že ????

andorea
30. 8. 2013 • 17:23

Taky jen zírám. Bůhví, s kým vlastně dělali rozhovor, případně jestli takový rozhovor vůbec proběhl.

Uživatel_221244
30. 8. 2013 • 13:21

co to píšete za bláboly,že jeho bývalá partnerka byla Bára Munzarová,když Munzarová měla za manžela Jiřího Dvořáka a teď má Martina Trnavského, laskavě si nejdřív ověřte informace,než napíšete nějaký článek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.