Cibulka obdivoval Jiřinu Jiráskovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Cibulka obdivoval Jiřinu Jiráskovou

Aleš Cibulka hýřil s Jiřinou Jiráskovou dobrou náladou.
Aleš Cibulka hýřil s Jiřinou Jiráskovou dobrou náladou. (Aha!: Dalibor Puchta)

PRAHA – „Děkuji za vlídnost a soucit. Jsem v rozpacích, protože nejsem zas tak častým hostem na podobných akcích,“ řekla k hostům jednoho večírku herečka Jiřina Jirásková (75), když jí s velkým aplausem obecenstvo zatleskalo.

„Děkuji za vlídnost a soucit. Jsem v rozpacích, protože nejsem zas tak častým hostem na podobných akcích,“ řekla k hostům jednoho večírku herečka Jiřina Jirásková (75), když jí s velkým aplausem obecenstvo zatleskalo.

Jirásková po celou dobu vtipkovala a kromě sklizeného potlesku byla obdarována velkou kyticí. Její přítomnost potěšila také moderátora Aleše Cibulku (29), jenž s Jiráskovou před lety moderoval populární anketu TýTý. „Je to velmi obdivuhodná žena s velkou energií a má neuvěřitelné charisma,“ složil hold herečce Cibulka. Na akci nedorazila očekávaná modelka Andrea Verešová, která je ve čtvrtém měsíci těhotenství. Verešová si chce raději užívat očekávání potomka v klidu se svým snoubencem Danielem Volopichem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.