Dřevorubec Vítek slavil s Janisem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dřevorubec Vítek slavil s Janisem!

Janis s Pavlem jsou vášniví kuchaři. Dokonce připravují k vydání kulinářský cestopis.
Janis s Pavlem jsou vášniví kuchaři. Dokonce připravují k vydání kulinářský cestopis. (Aha!: Kateřina Kalibánová)

KARLŠTEJN – Nejsledovanější gay pár poslední doby Janis Sidovský (38) s Pavlem Vítkem (44) uspořádali v karlštejnské restauraci Pod Dračí skálou tajné zvěřinové hody.

Nejsledovanější gay pár poslední doby Janis Sidovský (38) s Pavlem Vítkem (44) uspořádali v karlštejnské restauraci Pod Dračí skálou tajné zvěřinové hody. Měli totiž co oslavovat – diváci televize Prima zvolili v pořadu Top 10 jejich obřad svatbou roku 2006.

„Je to jen takové neformální setkání,“ prohlásil už na začátku hodů manažer Janis, kterému kromě jiných přišla poblahopřát Eva Pilarová (67) s manželem Janem Kolomazníkem. A proč zrovna zvěřinové hody? „Nechali jsme se inspirovat svatební hostinou Heleny Vondráčkové, kterou měla v této restauraci, a na stolech byla právě zvěřina,“ řekl nám Janis, který si potrpí na asijskou kuchyni. „Naposledy jsem udělal Vítkovi Madagaskarské kuře, ze kterého měl hroznou radost,“ tvrdil Sidovský.

„Kuře bylo báječné, zrovna jsem přijel z natáčení z Ostravy, kde jsem vystupoval v pořadu Guinnessův svět rekordů. Řezal a štípal jsem tam dřevo, ale do pověstné knihy jsem se zatím ještě nezapsal,“ uzavírá se smíchem Vítek. „To, že zpívám a hraju, ví skoro každý, ale že jsem náruživý dřevorubec, moc lidí netuší,“ dodává zpěvák. Vítek se Sidovským navíc oslaví tento rok dvacetileté výročí svého vztahu, který pojedou oslavit nejspíš do Patagonie. „Vítek tam žil v minulém životě, tak se tam chci také podívat,“ smál se Janis.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.