Kotek & Mádl: Zase spolu! A je to láska za milion! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kotek & Mádl: Zase spolu! A je to láska za milion!

Režisér Karel Janák (vlevo) se svými hvězdami – Vojtou Kotkem a Jirkou Mádlem – opět natáčí.
Režisér Karel Janák (vlevo) se svými hvězdami – Vojtou Kotkem a Jirkou Mádlem – opět natáčí. (Aha!: Josef Mašek)

PRAHA – Tak přece jen pokračují! I když režisér Karel Janák (36) a jeho dvorní herci Vojta Kotek (19) s Jirkou Mádlem (20) tvrdošíjně prohlašovali, že Ro(c)kem podvraťáků tahle trojka definitivně skončila, už je zase vše jinak!

Tak přece jen pokračují! I když režisér Karel Janák (36) a jeho dvorní herci Vojta Kotek (19) s Jirkou Mádlem (20) tvrdošíjně prohlašovali, že Ro(c)kem podvraťáků tahle trojka definitivně skončila, už je zase vše jinak! Oba mladí hrdinové se totiž nejspíš ještě letos na podzim objeví v Janákově vánoční komedii!

Mádl s Kotkem ale poprvé nezískají hlavní roli.„Pokud kluci budou mít čas, chtěl bych, aby mi ve filmu zahráli křoví. Mám pro ně pidirole, na plátně by se objevili sotva na pár vteřin. Šlo by o takové rozloučení s nimi. Jestli by pak někdo šel do kina právě na ně, asi by byl nepříjemně překvapený,“ směje se už dopředu režisér Janák své malé provokaci.

Oba filmoví hrdinové naší mládeže si tak znovu zahrají bok po boku v komedii, která má podle režiséra navodit podobnou atmosféru, jako úspěšná britská hitovka Láska nebeská. „Spolupracujeme se zahraničními partnery a chceme i cizincům ukázat vymazlené české Vánoce. Film se pracovně jmenuje Láska za milion a podobně jako v Lásce nebeské se v něm budou prolínat osudy mnoha hlavních postav, aby pak do sebe na konci perfektně zapadly,“ uvádí režisér.

A koho ve filmu uvidíme? „O dědečkovi ještě jednáme, ale zahraniční produkce nám slíbila dodat velkou zahraniční hvězdu. Když to nedopadne, máme v merku Lubomíra Lipského, nebo Josefa Somra,“ naznačuje Janák. Role už mají jisté Jiří Langmajer, Kamila Špráchalová, Jan Dolanský a Milan Šteindler s Ester Kočičkovou, kteří ve filmu budou představovat neurotický manželský pár, který se kvůli tučné odměně rozhodne dát znovu dohromady.

Filmaři už mají nyní zajištěny dvě třetiny rozpočtu. „Pokud se do konce ledna podaří sehnat zbytek, kolem 20. února už rozjedeme natáčení. Vánoce ale v únoru moc dobře udělat nejdou, proto jsme něco předtáčeli už v prosinci,“ přiznává Karel Janák, režisér úspěšných teenagerovských komedií Snowboarďáci a Rafťáci.

Láska za milion

Dědečkovi filmové rodiny vadí, že se jeho blízcí od sebe čím dál víc odcizují a tak vypíše neobvyklou soutěž: kdo z rodiny mu do vánočních svátků přivede na svět potomka, získá milion eur. Tolik totiž stojí hora, kterou dědeček získal v dědictví. O slušnou hromádku peněz se má poprat několik generací: stárnoucí manželský pár, nezávislá třicetiletá žena, dva puberťáci nebo i malá holčička, která uhání spolužáky ve školce, protože „když dám klukovi pusinku, budu mít děťátko, ne?“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.