Světlana Nálepková: Vdává těhotnou dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Světlana Nálepková: Vdává těhotnou dceru!

Pepině s výběrem svatebních šatů samozřejmě pomáhala maminka Světlana.
Pepině s výběrem svatebních šatů samozřejmě pomáhala maminka Světlana.

Už jen tři dny a noci a ze slečny Josefíny Nesvadbové (24) bude vdaná paní. Dcera zpěvačky Světlany Nálepkové (53) a komika Michala Nesvadby (55) s vdavkami nechce otálet. Jako nastávající maminka si totiž přeje, aby se děťátko narodilo do úplné rodiny.

Přestože je Pepina teprve v pátém měsíci těhotenství, o jménech už má jasno. „Když to bude kluk, bude nejspíš Michal po mém tatínkovi. Původně jsem si přála jméno Optimus Prime, ale to mi neprošlo. Dceru vidím jako Coco, Bobi. To je nádherné jméno,“ usmívá se zasněně půvabná zrzka, která přestože vyzkoušela několikery svatební šaty, nechce prozradit, které si nakonec na svůj velký den oblékne.

„Není zcela jisté, zda to budou přímo tyto, chci aby to pro manžela bylo překvapením,“ říká tajemně Pepina, která měla nezvyklý úkol. Totiž úplně sama vybrat snubní prstýnky, které její nastávající, shodou okolností také Michal, jako její tatínek, uvidí až v kostele.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.