Co si přeje Nálepková k Vánocům? Šeptala to kámošce, ale my to slyšeli… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Co si přeje Nálepková k Vánocům? Šeptala to kámošce, ale my to slyšeli…

Světlana Nálepková
Světlana Nálepková (OC Futurum)

Co je šeptem, to je čertem. Zpěvačka a herečka Světlana Nálepková se pustila do špitání s kamarádkou Marcelou Březinovou o tom, co by si přála dostat pod stromeček. Co čert nechtěl, kousek od nich stál reportér Aha!, a ten si to prostě nemohl nechat pro sebe ;)

Nálepková přijela moderovat narozeniny hradeckého obchodního centra trochu nachlazená, přesto si ale celé dopoledne povídala a hrála s dětmi. No, snad na ně, jak se říká, nic »neplivla«. Ve velké chvíli si špitala s Marcelou Březinovou, která na akci také zpívala. „Už mám letošní dárky skoro nakoupené,“ chlubila se jí Nálepková, která zároveň prozradila své kamarádce, že by ráda od Ježíška dostala nějaký šperk. Takže Ježíšku, zdá se, že kvůli Světlaně letos budeš muset pořádně zalovit ve šrajtofli.

To Marcela Březinová ještě dárky pro své děti dárky vyřešené nemá. „Vůbec nevím, co mám koupit Honzíkovi,“ svěřovala se v zákulisí. Kromě toho nás zaujalo ještě přiznání Markéty Konvičkové, která si šla zkoušet pyžamo. Na náš dotaz, zda s ním doma sklidí úspěch, ale trochu smutně odpovědla: „Copak ho budu někomu ukazovat, když chodím do postele sama? To by se někdo musel najít, nějaký sexy krasavec s vyrýsovanými svaly!“ Takže pánové, šance pokud jste v posilovně jako doma a jste bez závazků, máte šanci!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.