»Labužník« Macura: Schovává si Džambulčino pomočené prádlo jako důkaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Labužník« Macura: Schovává si Džambulčino pomočené prádlo jako důkaz!

Zdeňku, proč?!
Zdeňku, proč?! ( koláž Ahaonline.cz)

Zdeněk Macura se opět předvedl! Celou dobu se tváří jako ochránce Ivety Bartošové, ale po cestě do Itálie prozradil takové věci, které snad ani nikdo nechtěl vědět.

Jako první se vytasil s velmi intimní historkou, kde popisoval, jak zpěvačce pomohl s aplikací čípků do řitního otvoru. Řečeno slovy »gentlemana« Macury: „Iveta trpí sníženou peristaltikou střev, což je odborný výraz pro zácpu. Řekla mi to hned první den a museli jsme jet koupit čípky, které jsem ji strkal do zadku.“ S těmito detaily, které si měl nechat opravdu jen a jen pro sebe, se svěřil magazínu Sedmička.

 

Ale nezůstal jenom u toho! Na povrch začínají vylézat další zvrácená svědectví. Kromě řetízku, jenž dosud Macura nevrátil své majitelce, má pořád její pomočené oblečení, ve kterém ji vytáhl z její vily v Uhříněvsi. „Pořád mám u sebe triko a kalhoty Ivety, ve kterých se mnou odjížděla do Itálie. Už jsem jí to chtěl několikrát vrátit, ale zatím se mi to nepodařilo,“ vyprávěl tento podivín na stránkách eXtra.cz

Nezbývá tedy doufat, že Zdeňka Macuru napadlo tyty věci aspoň vyprat, nebo, nedej bože, na toto téma nenatočil další ze svých pověstných videí. S čím se asi její ctitel vytasí příště?!

 



Přečtěte si
hrabenkaostrovinova
28. 7. 2013 • 10:24

Před tím úěekem ale myslela dost dobře, když volala Blesku a žádala o zprostředkování kontaktu, aby jí Macura věřil. Uvědomovala si, že Macura by jí věřit nemusel a nepřijel, když ho jednou s R nbalákali a nabili mu. Ten pán má titul Ingt, tak se nedivme ani tomu, jak se chovají někteří MUDr v Thomayerce,že?

marie60
27. 7. 2013 • 10:29

marie60
27. 7. 2013 • 10:28

alla
26. 7. 2013 • 08:27

A ještě vzkaz pro autora tohoto článku se značkou "mpa"!! Nejste náhodou stejná hyeana a lidská bestie jako Rychtář????

alla
26. 7. 2013 • 08:22

Když se před půl rokem snažil Macura dokázat, že I.B. není v péči Rychtáře v pořádku, tak ho Rychtář podvodem vylákal do Uhřiněvsi, kde ho zmlátil, a potom nechal natočit video, jak je Macura obtěžuje. A podívejte se teď. V jakém stavu je I.B.. Nebýt jejího útěku, tak o tom nikdo neví, a dnes mohla být po smrti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.