Zlomeniny a krvácení do mozku: Macura zveřejnil šokující video Džambulky z rakouské ordinace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zlomeniny a krvácení do mozku: Macura zveřejnil šokující video Džambulky z rakouské ordinace!

Iveta Bartošová návštěvu lékaře moc nevnímala, jenom chtěla k moři...
Iveta Bartošová návštěvu lékaře moc nevnímala, jenom chtěla k moři... (reprofoto prask.tv, koláž Ahaonline.cz)

Zprávy z šílené »dovolené« Ivety Bartošové pomalu vyplouvají na povrch. Únosce zpěvačky Zdeněk Macura zveřejnil video, které pořídil během Ivetina vyšetření v Rakousku.

Iveta Bartošová je na něm v naprosto zbědovaném stavu. Není ji pořádně rozumět a vypadá opravdu vyčerpaně. "To zvládnem, sami, u moře,“ přesvědčovala smutně Macuru. Rakouský lékař během vyšetření zjistil frakturu na lebce lehké krvácení do mozku. Zpěvačka pouze rezignovaně odpověděla „Á to přejde…“

Macura se pokoušel lékaře zeptat, jestli fraktury mohou být zapříčiněné domácím násilím, protože není tajemstvím, že Pepa je pěkný cholerik a občas i na fanoušky vyběhne s rákoskou.

Pak se obrátil na Ivetu a zeptal se jí, jestli ji někdo nedával facky. „Dva týdny, to bude dva týdny,“ odpověděla pouze Džambulka. Pak začala opět mluvit o moři. "Já jsem nikdy Ivetu neuhodil. Svědomí mám čisté," řekl Pepa Rychtář v Televnizních novinách TV Nova, když byl konfrontován s obsahem videa.

Aby toho nebylo málo, Martucci dnes zveřejnil video, kde Pepa Rychtář nese Ivetě víno pouze pár hodin poté, co ji dostal z domu z italského exmilence. Džambulka by opravdu měla dát vale všem třem...



Přečtěte si
nyxx
16. 7. 2013 • 22:00

Proboha jaký podávání léků a alkoholu, ona si to dokáže obstarat sama a nepotřebuje, aby jí to někdo podával. Vždycky si najde záminku, jak se k chlastu dostat, chodí si pro něj sama i k Vietnamcům, takže co ještě dodat.

nyxx
16. 7. 2013 • 20:29

Macura ho zveřejnil?Snad bulvár ho zveřejnil, Macura ho maximálně tak prodal!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.