Aichmajerová & Havliš: Laškovali s ptákem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Aichmajerová & Havliš: Laškovali s ptákem!

Zábavu si našla i Eva Aichmajerová, která s Vítkem Havlišem studovala exotické ptáky.
Zábavu si našla i Eva Aichmajerová, která s Vítkem Havlišem studovala exotické ptáky.

PRAHA – Jen málokdo si nechal ujít velkou argentínskou párty! Fantastické zábavě neodolala spousta hvězd našeho showbyznysu, z nichž některé se vydržely bavit až do brzkých ranních hodin.


PRAHA – Jen málokdo si nechal ujít velkou argentínskou párty! Kliknutím zvětšeteFantastické zábavě neodolala spousta hvězd našeho showbyznysu, z nichž některé se vydržely bavit až do brzkých ranních hodin. Jedni si jen vychutnávali živou muzikou nebo zkoušeli své štěstí v ruletě a black jacku, jiní zase holdovali bohatému rautu. Pro mnoho hostů se tento večírek stal také obdobou valentýnské párty, protože skoro všichni přišli se svými drahými polovičkami. Kliknutím zvětšeteKromě moderátorky večera Evy Aichmajerové (29), které dělal doprovod kamarád a bývalý kolega se Snídaně s Novou Vítek Havliš (29). Kliknutím zvětšeteA nejvíc je zaujal umělý pták, se kterým stále laškovali.

Do klubu zamilovaných patřila třeba misska Jana Doleželová (25) s přítelem Richardem, od kterého se za celou dobu nehnula ani na krok, nebo Vlasta Korec (34) se svojí snoubenkou Magdalenou Nikodémovou. Ti se sice dlouho nezdrželi, ale zato stále cukrovali jako dvě hrdličky a svou lásku a nedávné zasnoubení všem dávali najevo. Na večerní rej vyvedl Kláru Doležalovou (31) její manžeKliknutím zvětšetel Miodrag Maksimovič a zatancovat si a pobavit se s přáteli přišla také Světlana Nálepková (46) se svým holandským milencem. Kliknutím zvětšeteDo brzkých ranních hodin se zdržela i misska Kateřina Průšová se svým přítelem Vladimírem Konvalinkou.

Oprášit si večírkové rejdění přišel také Antonín Duchoslav, který byl po hodině společensky znaven a objímal se s kolemjdoucími slečnami. Restaurace La Casa Argentina, která zde pořádala svoji oficiální otvíračku, bude jistě na tuto událost, kde bylo velmi rušno, ještě dlouho vzpomínat.


Autor: Soňa Stehlíková
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.