Vondráčková na Mauriciu: Jsem dravá ryba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vondráčková na Mauriciu: Jsem dravá ryba!

Helena si našla čas i na rybářský výlet lodí po klidných vodách azurového oceánu!
Helena si našla čas i na rybářský výlet lodí po klidných vodách azurového oceánu!

PRAHA – Plácla si s Primou na moderování prestižní hudební soutěže »The Lyrics Board« a navíc strávila deset rajských dní na exotickém Mauriciu v Indickém oceánu!


Lépe si začátek roku zpěvačka Helena Vondráčková (59) nemohla snad ani představit! Dovolenou snů navíc strávila v milující náruči svého manžela Martina Michala (48), který jí výlet na Mauricius daroval pod stromeček! „Jsem dravá ryba!“ smála se Helena, když nám ukázala fotografii jak rybaří.

První natáčení nové soutěže Primy bude 9. a 10. února, a Heleně tím začne doopravdický pracovní maratón!
„Moc se na to těším. Původně jsem chtěla odmítnout, protože jsem myslela, že to je jen reality show, ale když jsem viděla originál, tak jsem z něj byla nadšená,“ říká Helena k projektu Primy. K pořadu jí totiž čeká ještě série koncertů s Jiřím Kornem a vystupování s Jitkou Asterovou v rámci její putovní talk show Večery s Helenou. Ještěže si předtím odpočinula na Mauriciu, který dostala jako překvapení místo proklamovaného pracovního zájezdu na Mallorku. „Bylo to snad to nejnádhernější místo, které jsem navštívila. Kliknutím zvětšeteBydleli jsme pod vyhaslou sopkou D‘morne v exkluzivním hotelu s bungalovy,“ svěřila se opálená Helena po příletu deníku Aha!

„Můžeme takový výlet všem vřele doporučit, bylo to jako v ráji,“ dodává Martin Michal. Manželé obdivovali krásy ostrova prý ze všech možných dopravních prostředků! Vypluli lodí na rybolov do křišťálově čistých vod a vozili se kolem ostrova a průhledným dnem koukali na korály a podmořský život. Pevninu zase sjezdili pronajatým taxíkem a ostrovní ráj obdivovali i z okénka letadla při odletu! A pak šup domů a rovnou na Primu.


Autor: Petr Macek
Foto: archiv Heleny Vondráčkové

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.