Erbová vystavovala sexy křivky: Markuse (1) hlídaly babičky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Erbová vystavovala sexy křivky: Markuse (1) hlídaly babičky!

Vlaďka se ochladila v Tatralandii
Vlaďka se ochladila v Tatralandii (Tatralandia)

Prsatou modelku všichni znají pod jejím pracovním jménem Vlaďka Erbová (31). Jenže podle občanky je to úplně jiná osoba! „Vždycky se budu jmenovat jako moje děti,“ řekla modelka a vysvětlila, jak to s jejími příjmeními doopravdy je...

Narodila se jako Vladimíra Erbová, ale když si vzala hokejistu Zdeňka Bahenského (27), začalo se zkracovat. „Křestní jsem zkrátila na Vlaďku, protože by se nevešlo ani na platební kartu,“ smála se maminka Viktorky Bahenské (7) a Markuse Řepky (1).

„Jako pracovní jméno používám stále Vlaďka Erbová, ale jsem Erbová – Bahenská jako Viktorka. A až se vdám za Tomáše Řepku, budu Vlaďka Bahenská - Řepková jako Markus,“objasnila další postup modelka.
„Dcera mi doma pořád říká, jestli může být Erbová jako já, že se chce jmenovat stejně, tak jsem ji ujistila, že se stejně jmenujeme. Vždycky se budu jmenovat jako moje děti,“ řekla rozhodně Vlaďka, která si právě užívala dámskou jízdu v Nízkých Tatrách.

"Užila jsem si pár dní odpočinku, bylo to poprvé, co jsem byla pryč z domova od té doby co mám Markuse, hlídaly babičky, takže vím, že bylo o ně dobře postaráno, i Tomáš by to samozřejmě zvládl, ale bylo to takto komfortnější," uvedla Vlaďka, která si užila wellnes v Tropical Paradise 

Večer se jí ale po jejích dětičkách začalo stýskat a přiznala se, že po třetím miminku nesmírně touží. Jak se bude jmenovat? „Už jsme se s Tomášem smáli, že se nemůžeme rozejít, protože já moc chci třetí dítě, a kdybych ho měla s někým jiným…tři příjmení mít podle zákona nejde,“ sdělila budoucí nevěsta.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.