Pospíšilovou zradilo vejce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Pospíšilovou zradilo vejce!

Kateřina Pospíšilová rozbila při doplňování ledničky vejce.
Kateřina Pospíšilová rozbila při doplňování ledničky vejce.

PRAHA – Práce kvapná, málo platná! Aspoň tak to vypadalo na souboji missek, které moderátor Patrik Hezucký (35) rozdělil na »Maláčovky« a »Zapletalky«.


Kliknutím zvětšete Vicemiss Kateřina Pospíšilová (23), která je ze stáje Miloše Zapletala, se při souboji v domácích pracích v pražské restauraci Jet Set přesvědčila, že není dobrá hospodyňka. Při soutěži totiž rozbila vejce!

Kliknutím zvětšete„Já jsem opravdu špatná hos- podyňka. Ráda nakupuji, vařím, ale úklid není nic pro mě,“ řekla nám se smíchem Pospíšilová, která se vrátila z jedenáctidenní dovolené v Izraeli. „Byla jsem tam se svým bratrem. Teď mě čeká práce v Londýně a natáčení Ordinace,“ dodala. Vítězné družstvo »Zapletalek« zachránila Radka Kocurová, která byla nejpohotovější a svou pečlivostí by zastínila kdejakou zkušenou hospodyňku. „Pořádek musí být, žádná domácí práce mi nevadí, jenom nemusím utírat nádobí. Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteNejradši peču a vařím. Posledně jsem pekla vynikající moravské koláče,“ uvedla na akci pořádané firmou Beko Kocurová. Ostatní missky se měly čile k práci a to i přesto, že jim to občas nešlo. Česká Miss 2006 Renata Langmannová měla problémy s nádobím, které jí nešlo dát do myčky, vicemiss Bára Kolářová měla během věšení prádla tahák v podobě kolíků na džínách a Lucie Váchová si raději smlsla na dortu.


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.