Lenka Kořínková utekla z Česka: Skrývá se v New Yorku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Lenka Kořínková utekla z Česka: Skrývá se v New Yorku!

Lenka Kořínková
Lenka Kořínková (Aha)

Nevydrží chvilku na jednom místě. O bývalé herečce a alkoholičce Lence Kořínkové (57) je známo, že se na svět dívá jinýma očima. Léta pobývala v Austrálii, kam emigrovala se svým bývalým manželem Davidem Holasem (40), a toulavé boty má dodnes. Deník Aha! zjistil, že momentálně bloudí za velkou louží v Americe!

„Jedu se na šest týdnů toulat,“ řekla tajemně učitelka angličtiny a dávala si dobrý pozor, aby se neprořekla, kde se bude schovávat před světem.

„Lenka jela do New Yorku,“ prozradil blízký zdroj z jejího okolí. Je docela dost možné, že už se do vlasti nevrátí. Po osmiletém pobytu u protinožců se v Čechách dobře necítí. Semlel ji tady alkohol. V Austrálii se přitom naučila zdravě jíst a díky získaným stravovacím návykům vydala několik kuchařek, které měly úspěch.

Bývalá herečka dokonce přiznává, že se cítí mnohem svobodněji, když ví, že může kdykoliv odjet. „Takhle já bydlet nikdy nebudu, prostě se musím pořád stěhovat,“ řekla sportovkyni Olze Šípkové (44), když u ní byla na návštěvě při natáčení kulinářského pořadu Což takhle dát si VIP?.



Přečtěte si
majojo
15. 6. 2013 • 23:38

New York je dost velký na to, aby skousnul i tohle motovidlo. Tak ona tu není doma? Nezbývá než jí zamávat a popřát šťastnou cestu.

illis
15. 6. 2013 • 21:06

No potěš koště, chudáci Newyorčané . Kdyby měla jen trochu rozumu, tak se bude chovat normálně. Co očekávala po návratu, že jí každý režisér padne k nohám , tak úžasná zase není. Také její oblečení je převážně katastrofa, chybí jí ta pravá ženskost.

jajas
15. 6. 2013 • 20:19

Já se picnu! To je ale zřícenina! Tak čau a ne že tě napadne se vrátit! Vždyť kytičky a zvířátka mají beztak i tam!!!!!!!!!!!

na-cou
15. 6. 2013 • 12:23

Odešla? Hurá, už se nemusí vracet, na její obličej strhaný pitím a grogama není nikdo zvědavý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.