Lenka Kořínková vystavovala svá obří ňadra: Zničil je alkohol a dělená strava? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Lenka Kořínková vystavovala svá obří ňadra: Zničil je alkohol a dělená strava?

Lenka Kořínková měla v mládí luxusní prsa
Lenka Kořínková měla v mládí luxusní prsa (koláž Ahaonline.cz)

Herečka Lenka Kořínková patřila v mládí k největším ozdobám českého filmu. Úspěch u mužského publika jí zajistil především nadstandardně vyvinutý hrudník. Ten je dnes bohužel minulostí…

Na konci 70. letech, když vznikal film Žena pro tři muže, neměla Lenka o nápadníky rozhodně nouzi. Tehdy jí bylo 22 let a disponovala opravdu ohromujícími ňadry, které režiséra Jaroslava Papouška tak ohromily, že jim ve filmu věnoval několik detailních záběrů. Největší radost udělal Karlu Heřmánkovi, který měl v hořké komedii s Kořínkovou dokonce erotickou scénu.

Sexy dekolt prvni

Lenka Kořínková si ovšem výstavní dekolt příliš dlouho neudržela. Její život dostal nečekaný spád a propadla alkoholu. Když se závislosti zbavila, podlehla dietám a dělené stravě, které se nepříznivě podepsaly na její chloubě. Jak to Lence v mládí slušelo dnes můžete vidět na Primě, která má večer film Žena pro tři muže ve svém programu.



Přečtěte si
otrok
11. 7. 2013 • 07:57

do blázince

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.