Luďka Munzara trápí nevděk diváků: Prý hraju ve sra*kách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Luďka Munzara trápí nevděk diváků: Prý hraju ve sra*kách!

Luděk Munzar
Luděk Munzar (Popron music)

Na jednu stranu patří Luděk Munzar (80) k uznávaným hercům, ale najdou se i takoví diváci, kteří jeho práci odsuzují. Vedle chvály se setkal i s vulgárními urážkami…

Přestože Zdeněk Munzar nedávno oslavil 80. narozeniny, stále je plný energie. Na divadelních prknech prožil několik desetiletí a publika si váží, přestože občas schytal drsnou kritiku. Ale i to patří k hereckému povolání.

„Přijdete na jeviště, jste shrbený, přitom hrajete krále. Pak uvažujete, co máte říkat a jestli to máte zapotřebí. Potom jedete domů tramvají a někdo vám řekne, co jste to hráli za sra*ku. Ale lidi naštěstí i chválí,“ postěžoval si Luděk Munzar v magazínu Sedmička.

Vitalitu si Munzar zajišťuje otužováním. Dvakrát denně se koupe v ledové vodě, pro což nemá jeho partnerka Jana Hlaváčová (75) pochopení. „Říká, že jsem se zbláznil. Ale mně to nevadí,“ tvrdí Munzar, který je schopný probořit dokonce ledy, aby si dopřál oblíbenou koupel.



Autor:  onl

Přečtěte si
jity
16. 5. 2013 • 09:31

Co jako manželům Janě Hlaváčové a Luďkovi Munzarovi máme záviděť. Oni celý život hráli to znamená pracovali. Proč by měli mít nějaké dluhy. Dnes už jsou oba ve věku a jistě mají i zdravotní potíže. Já jim přeji zdraví a oba přece byli vynikajícími herci a pan Munzar jezdil i závody autem. No nic tady někdo zbytečně prská a nadává všem. Většina lidí je uznává, ale to co jsem napsala o ND, mi tenkrát od paní Hlaváčové překvapilo, byla plná pomstychtivosti. Jinak nevím co s tehdejším ředitelem herci měli, ale holt bylo taková doba, kdy i nenávisť měla svoje místo.

Thyronx
15. 5. 2013 • 22:47

Podle příspěvků vy že jste kulturní národ? Vy žertujete, Odpad, blbci, idioti, kolikrát za rok se dostanete do divadla? Na koncert? Na výstavu? Kolikrát za týden vůbec nezapnete TV nebo počítač a bavíte se večer skvěle sami dva?

Thyronx
15. 5. 2013 • 22:44

a teď si přečti vaše české příspěvky a ohodnoť svůj národ. Každý z Vás je permanentně nasraný, pomlouvá nebo závidí, pamatuje co si hodně a nebo málo podle toho jak se to hodí. Jste svoloč. Odpad, vy že jste kulturní národ? Vy žertujete, že?

Thyronx
15. 5. 2013 • 22:41

jo dluhy míval už i Dóďa Pištěk jestli ti to jméno něco říká. Musel hrát s Nedošínskou v kdejaké kravině. I Munzar je možná zadlužen. A teď mi řekni kdo v Čechách není. Bude jich jen pár. Než napsat, že Munzar je zadlužený a hraje v čemkoliv aby vydělal a mohl splácet, tak raději napíšeš že "vymetá kdeco". Až ty budeš mít dluhy, jak je budeš řešit? Že se zastřelíš? No jo taky řešení.

Thyronx
15. 5. 2013 • 22:38

k zemi se tehdy klaněli všichni a kdybys v té době žila, klaněla byu ses taky. Pokud Munzar není mimořádný herec pak ty jsi kráva. Možná i mimořádná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.