Tony Jalovec: S rodinou vycházím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tony Jalovec: S rodinou vycházím!

Dalším hostem Top Show se stal milionář Antonín Jalovec (vlevo), který moderátorovi Tomáši Fílovi vyvracel spekulace o tom, že by nevycházel se svou rodinou.
Dalším hostem Top Show se stal milionář Antonín Jalovec (vlevo), který moderátorovi Tomáši Fílovi vyvracel spekulace o tom, že by nevycházel se svou rodinou. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – „Se svojí rodinou vycházím výborně. Máme se rádi a normálně komunikujeme,“ vyvracel nedávné spekulace o své rozepři s matkou a sestrou milionář Tony Jalovec (30). Ten se stal hostem druhého natáčení společenského magazínu Top Show na Top TV a s moderátorem Tomášem Fílou rozebíral svůj nynější život a jak se mu změnil po vítězství v druhé řadě reality show VyVolení.

„Držím se nohama na zemi. Ještě před rokem jsem byl provozní v baru, takže si rozhodně nemyslím, že jsem teď něco víc,“ řekl Tony, který prý nejvíce peněz utrácí za oblečení a jídlo. Většinu času prý tráví Tony v posilovně, kde nabývá svalovou hmotu, aby se nestyděl před svou přítelkyní Renatou Kajdžas, která se nedávno umístila pátá na soutěži v ženské kulturistice Grand Prix Eskap v Poděbradech.

„Velmi mě pobavila jedna slečna, která mě hned po mém vítězství zkontaktovala a chtěla, abych jí zaplatil studium. Ani mě nepoprosila, rovnou se zeptala, kde a kdy se sejdeme, abych jí mohl ty peníze předat. Ty prachy jsem jí samozřejmě nedal,“ prozradil Tony na Fílovu otázku, zda jej obtěžují fanynky.

Moderátor Tomáš Fíla mimo Top show na Top TV uvádí na televizi Prima zábavnou soutěž Nekonečná šance. „To, že moderuji na Primě a teď i v Top TV, není problém ani pro jednu z televizí,“ řekl nám Fíla. Top show s Tonym Jalovcem odvysílá Top TV v pondělí 15. ledna ve 12.30 hodin.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.