Po koncertě Olympicu zemřel bubeník Milan Peroutka (†49)! Skončí kapela Petra Jandy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Po koncertě Olympicu zemřel bubeník Milan Peroutka (†49)! Skončí kapela Petra Jandy?

Olympicopustil Milan Peroutka (druhý zleva)
Olympicopustil Milan Peroutka (druhý zleva) (Aha! - Daniel Černovský, Martin Pekárek, Martin Přibyl)

Tragédií skončil koncert kapely Olympic v Karlových Varech. Jen pár hodin po jeho skončení zemřel bubeník Milan Peroutka. Příčina jeho smrti je velkou záhadou.

Ještě v pátek nic nenasvědčovalo tomu, že by Milan Peroutka odehrál poslední vystoupení. „Olympic v pátek vystupoval v Karlových Varech. Po koncertě si Milan stěžoval, že mu není dobře. Jeho problémy ale ustaly a on se ještě zúčastnil autogramiády, která se na místě konala. Ráno jej ale jeho rodina našla doma mrtvého,“ řekla Novinkám.cz mluvčí kapely Gabriela Šimonová.

Petr Janda je smrtí kolegy z kapely otřesen a bezprostředně po jeho smrti nebyl schopen reagovat. Olympic má před sebou řadu koncertů, už v úterý by měl vystoupit v Praze. Je však pravděpodobné, že nejblížší termíny koncertování budou zrušeny.

Milan Peroutka nastoupil do Olympicu v roce 1986. Působil také v kapelách Kvintet FM, S.L.S. a OK Band. Na bicí doprovázel Jana Kalouska, Janka Ledeckého, či Marcelu Březinovou.

Připomeňte si Milana Peroutku na videu!



Přečtěte si
topyr
4. 5. 2013 • 20:37

A ještě hrál v skupině ASPM Jana Spáleného. Neznal jsem ho osobně, ale byl to výborný bubeník se skvělou technikou a dle všeho i slušný člověk. Bude tady chybět.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.