Olympic má náhradu za zesnulého Peroutku (†49) a zahraje motorkářům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Olympic má náhradu za zesnulého Peroutku (†49) a zahraje motorkářům!

Olympic zahraje s novým bubeníkem Martinem Vajglem.
Olympic zahraje s novým bubeníkem Martinem Vajglem. (ČTK, koláž Ahaonline.cz)

Jen 21 dnů po úmrtí bubeníka skupiny Milana Peroutky (†49) se česká rocková legenda Olympic znovu postaví na pódium během akce Euro Bike Fest. Tisícům motorkářů se představí s novou posilou Martinem Vajglem.

Účast skupiny byla po tragédii ohrožena, pánové se ale nakonec rozhodli vystoupit. „Kapela Olympic si zaslouží obdiv, že potom, co se stalo, to nezabalili. A jsme samozřejmě moc rádi, že na Euro Bike Festu v Pasohlávkách vystoupí, dokonce to bude jejich první koncert v nové sestavě,“ poznamenává hlavní organizátor festivalu Michal Mnacakanov.

Olympic vystoupí v Pasohlávkách pod Pálavskými vrchy a nebude koncertovat pro žádná ořezávatka. Jde o největší český sraz motorkářů, kterého se 23. až 26. května zúčastní zhruba 8000 milovníků jedné stopy nejen z Česka, ale i okolních zemí. Kromě koncertů a možnosti si prohlédnou spoustu motorek, je největším lákadlem sebevražedný závod na hliněné dráze FlatTrack, kdy se zatáčky projíždí driftem a souboje jsou zatraceně tvrdé. Snad se nikomu nic nestane…

Martin Vajgl

Autor:  onl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.