Pavel Zedníček: Promluvil o zákulisí natáčení Kufru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Pavel Zedníček: Promluvil o zákulisí natáčení Kufru!

Pavel Zedníček na Kufr rád vzpomíná.
Pavel Zedníček na Kufr rád vzpomíná. (Aha! – David Kundrát)

V rámci 60. výročí svého vysílání natočila Česká televize nové díly legendárních zábavných pořadů. Během května a června odvysílá slavné show, jako byly Zpívá celá rodina, Šance nebo Kufr. Posledně jmenovaný pořad bude – tak jako před lety – opět moderovat herec Pavel Zedníček (63), který pro magazín Aha! TV zavzpomínal na slavnou éru Kufru.

Ve speciálním dílu Kufru se v roli soutěžících a poradců objeví řada herců a moderátorů České televize. Diváci se mohou těšit např. na Janu Paulovou (58), Bolka Polívku (63) nebo Moniku Absolonovou (36). A kromě moderátora Pavla Zedníčka nebude chybět ani jeho pravá ruka – Aleš Ulm (66).

„Jde jen o speciální díl k narozeninám České televize, více jsme toho nenatáčeli,“ řekl Aha! TV Zedníček, který na slavnou éru pořadu velmi rád vzpomíná. „Kufr trval dvanáct let a byla to pro mě nádherná příležitost, práce a zábava v jednom. Rád vzpomínám na celou partu kolem pořadu a moc mi jako člověk chybí jeho režisér Jan Bonaventura… Byl to krásný kus života. Na každém kroku mi lidé strkali do rukou záhadné předměty, nebo nám je posílali. Měli jsme jich s Alešem Ulmem plné skříně. Alespoň bylo z čeho vybírat,“ rozpovídal se Pavel.

Na to, jestli věděl, kde přesně je v kufru schována nejvyšší částka deset tisíc korun, pak stručně odpověděl: „Ne. Já jsem to nepotřeboval vědět. To byla starost těch, co ty peníze nosili a do kufru ukládali!“

Kufr si nechali registrovat

Zedníček sice tvrdí, že se pořád vrátí jen mimořádně v rámci narozenin ČT, sama veřejnoprávní televize už má ale dobré dva roky registrovanou ochrannou známku a logo Kufru. Je tedy možné, že natáčení většího počtu dílů plánovala, ale sešlo z toho. Zřejmě je stále tento nápad na stole. Záležet možná bude na odezvě diváků na speciální díl, který poběží v sobotu 11. května na ČT1.

Nové díly slavných pořadů: Kdy je uvidíme?

sobota 11. května – Kufr

sobota 18. května – Šance

sobota 25. května – Zpívá celá rodina

sobota 1. června – Tak neváhej a toč



Přečtěte si
najka
13. 5. 2013 • 12:23

Sobotní Kufr byla katastrofa!!! Zedníčkovo přiblblé žvatlání, neustálé vykřikování soutěžících, no, něco neskutečného!!! Na toto povinně přispíváme?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.