Pat a Mat konečně promluví! Díky Pavlu Zedníčkovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Pat a Mat konečně promluví! Díky Pavlu Zedníčkovi!

Pavel Zedníček namlouvá příběhy Pata a Mata
Pavel Zedníček namlouvá příběhy Pata a Mata (Popron Music)

Oblíbené animované postavičky Pat a Mat si dosud vystačili beze slov. Nyní se ale dvojice smolařských kutilů ujal Pavel Zedníček.

„Snažil jsem se příhody Pata a Mata namluvit tak, aby z nich posluchač cítil onu charakteristickou atmosféru příhod dvou chlapíků, kteří nás rozesmívají desítky let. Snad se mi to podařilo. Při vyprávění jsem kladl důraz na to, aby si každý dokázal jednotlivé momenty představit a navíc si také poslech lidé užili společně s velkou pohodou,“ prozradil herec.

Večerníček A je to! se díky němu dočkal zvukové podoby na CD, kam se vešlo šest historek. Posluchači se tak dočkají vyprávění o tapetování, koberci, houpacím křesle, nebo garáži. Vedle hlasu Pavla Zedníčka na CD Pat a Mat zazní zvukové efekty dokreslující atmosféru kultovního seriálu.

A jaký má Pavel vztah ke kutilství? „Nechci se chlubit, ale umím být domácí kutil, práci si promyslím a co můžu, udělám. Dokonce i občas uvařím,“ prozradil fanoušek Pata a Mata.

Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.