Herečka Lucie Zedníčková (43) opět vykopala válečnou sekyru se svým nevlastním otcem hercem Pavlem Zedníčkem (62). Už už to vypadalo, že mu odchod od její maminky po letech odpustila. Ale realita je jiná! Při natáčení VIP Prostřeno! přespávala raději v hotelu než u milujícího otčíma. Proč? „Co je vám do toho, kde jsem spala?“ reagovala podrážděně Lucie.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
jity:nesouhlasím, hillarka:souhlasím. V tom případě je půl ČR slepic?Nikdo z nás nevidí do jejich interního problému,navíc je to JEJICH věc.Lucie i Zedníček jsou oba dobří herci to je prvotní.
Nejsou všechny tak hloupé, aby své děti připravily o dědečka. Znám dost rozvedených rodičů i prarodičů, ale dětem s prarodiči kontakt nezakazují, pokud o ně stojí tak neni důvod.
Kdepak je její vlastní otec???? Toho taky nesnáší??? A proč si nechala jméno Zedníčková, když otčíma tak nesnáší???? Vychca.ná jako beruška, plácá to co se jí hodí. U mě klesla na celé čáře. Sama je rozvedená, to taky dětem zakazuje vidět tátu???? Je to hloupá ženská!!!!!!!!!
Neutekl Pavel Zedníček od manželky,ale ona opustila jeho a žije,nebo v době rozvodu žila v jižních Čechách,tuším v Táboře.A žila tam s přítelem už poslední tři roky před rozvodem.Do Prahy se nikdy vrátit nechtěla,takže požádala o rozvod.Pavel se rozvádět nechtěl.Bohužel je Lucie jím adoptovaná a je to nesympatická křivohubá frajle,která neví coby,jakby,ale hlavně ho nenávidět.Za to,že se vůbec objevila a seznámila s Pokorným,vděčí jenom Zedníčkovi.
Ano, on to tak vyprávěl. Připadá mi podivné, že Lucie se s ním nestýká, ale jméno si po něm nechala...to se prostě hodí mít slavné jméno. Líp se dělá kariéra.