Kristýnu Janáčkovou z Ordinace napadl a okradl pražský taxikář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kristýnu Janáčkovou z Ordinace napadl a okradl pražský taxikář!

Kristýna Janáčková
Kristýna Janáčková (TV Nova)

O tom, že se mezi pražskými taxikáři pohybuje řada nepoctivců a hrubiánů, se mluví dlouhá léta. Jenže tohle zlo se stále nedaří z pražských ulic vyhnat. Teď to bohužel na vlastní kůži pocítila i hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Kristýna Janáčková (31).

Kristýna byla s přáteli v baru na Malé Straně a okolo půlnoci se rozhodla vydat domů. Podle serveru Sedmička, který informaci jako první přinesl, jí kamarád zastavil taxi na ulici, herečka nastoupila a vydala se domů. Jenže když auto zastavilo, přišel šok. Řidič si řekl o 1800 Kč místo obvyklých 200 Kč, které zpravidla na tuto cestu stačí. Kristýna takovou sumu odmítla zaplatit a začala mela.

„Když jsem odmítla zaplatit, vystoupil z auta a byl na mě agresivní. Vytrhnul mi peněženku, ukradl mi něco kolem osmi stovek a chtěl ještě víc,“ řekla Sedmičce Janáčková, kterou pak řidič srazil na schody a odmítal ji pustit domů. Trvalo pak dalších několik minut, než se Kristýně podařilo muži vysmeknout a utéct do svého bytu. Byla v šoku, a tak ani nezavolala policii. Prý se bála, že násilník ví, kde bydlí a že se jí bude mstít. Nakonec se ale rozhodla vše předat policii a doufat, že násilnického taxikáře brzy najdou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.