Další televizní moderátorky jsou těhotné | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Další televizní moderátorky jsou těhotné

Bednaříková s manželem
Bednaříková s manželem (Aha! – Alexandr Malachovský, ČTK)

Bednaříková s milionářem. A Valentová z Novy! Ta má komplikace

Bednaříková s milionářem

To je teda gól! Půvabná sportovní moderátorka České televize Ivana Bednaříková-Chvátalová (32) čeká dítě! A s milionářem! Deníku Aha! to prozradila její přítelkyně, která si však nepřála být jmenována. Bednaříková si nyní užívá dovolené ve Spojených arabských emirátech, kde je se svým manželem.

„Nebudu vaši informaci ani potvrzovat, ani vyvracet,“ řekla nám Chvátalová v telefonickém rozhovoru ze slunných emirátů. Moderátorka se loni v srpnu provdala za bohatého šéfa slovenského T-Mobilu Roberta Chvátala (38). Tehdy na otázku, zda chtějí s mužem miminko, odpověděla jednoslovně: uvidíme. Bednaříková údajně už v minulosti byla těhotná, bohužel tehdy o miminko přišla.

A Valentová z Novy! Ta má komplikace

Monika Valentová (34), moderátorka Snídaně s Novou, která čeká s Martinem Veselovským (33) druhé dítě, má strach! Zatím čtyřměsíční těhotenství je totiž kvůli jejím problémům s imunitou rizikové! Musí proto dokonce opustit televizní obrazovku mnohem dříve, než se původně plánovalo! „Monika měla původně pracovat až do května, její problémy ji ale donutily opustit obrazovku mnohem dříve.

Do konce února bude mít méně služeb a od března už bude doma,“ potvrdil deníku Aha! zdroj z televize Nova. Valentová přiznává, že se kvůli těhotenství rozhodla změnit plány, riziko ale nepřipouští. „Miminku se vstávání ve čtyři hodiny ráno líbilo čím dál méně, tak jsem se mu rozhodla vyhovět,“ vysvětluje důvod náhlého odchodu. Tomu, že asi něco není úplně v pořádku, nasvědčuje ale fakt, že její manžel Martin Veselovský, s nímž má už tříletou dceru Rozálii, místo odpovědi položil telefon.

11.1.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.