Petra Němcová: Koukejte, prstýnek od milence! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Petra Němcová: Koukejte, prstýnek od milence!

Petra Němcová září štěstím a chlubí se novým prstýnkem.
Petra Němcová září štěstím a chlubí se novým prstýnkem. (: ČTK)

LONDÝN – Jedna z nejznámějších světových topmodelek Češka Petra Němcová (27) si v minulých letech užila své, ale brzy už možná bude pod čepcem! Na levém prsteníčku se jí totiž třpytí nádherný prsten s diamantem od přítele britského zpěváka Jamese Blunta (32). Vypadá to, že rodačce z Karviné brzy budou hrát svatební pochod.

Petra jen září, když mluví o svém příteli. A to i přesto, že Blunta provází pověst pěkného proutníka, který měl Petře i zahnout. Dříve měl románek se šlechtičnou Tarou Palmer-Tomkinson, a dokonce se spekulovalo i o rozmazlené dědičce sítě hotelů Paris Hilton. „Petru si chci skutečně vzít,“ prohlásil před kamarády.

Jamese i Petru spojuje smutná minulost. Petřin přítel Simon Atlee zahynul při tsunami, která se v prosinci 2004 prohnala Indonésií. Petra pak několik měsíců strávila po nemocnicích. Jako dík za to, že přežila, založila nadaci Happy Hearts Fund, která pomáhá přeživším obětem tsunami.

I James Blunt ví, co je to smrt. Denně se s ní potkával, když sloužil jako voják v Kosovu. „James byl první, který mi dokázal naslouchat a který mi v mém trápení uměl hodně pomoct,“ nechala se slyšet česká krasavice.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.